· · Komentari: 0
HRABRO

Majka heroj: Nakon ubistva ćerke, odlučila je da pravdu uzme u svoje ruke (VIDEO)

Još jednom je dokazano da su majke spremne na sve kada su deca u pitanju

1608303667_jutjub.jpg
Foto: Youtube printscreen/ MILENIO

Mirijam Rodrigez, 2012. godine, preživela je porodičnu tragediju, kada joj je 20- godišnja Karen Alehandra Salinas Rodrigezćerka oteta na severoistoku zemlje.

Pročitajte još: Pobedila je rak materice, sad u 107. godini i koronu, a njeno detinjstvo je čista TUGA (VIDEO)

Grupa naoružanih mladića kidnapovala je devojku, tako što su upali u njena kola i odvezli se u nepoznatom pravcu. U početku su tražili odtup od nekoliko hiljada dolaraa, ali su njeni ostaci pronađeni dve godine kasnije na jednom ranču.

Očajna majka, odlučila je da stvar uzme u svoje ruke i sazna ko joj je ubio mezimicu. Mirjam je odlučila da promeni izgled i ime, kako bi se približila kartelu u potrazi za informacijama. Čak je i izmišljala izgovore kako bi upoznala njihove porodice i najnormalnije pita "bake i rođake koji ništa ne sumnjaju" o adresama ljudi.⁠ Jedna od njenih meta, bio je i cvećar koga je jurila godinama a nakon što je saznala informacije o njegovoj lokaciji, Mirijam ga je pronašla blizu meksičko-američke granice, gde je prodavao naočare za sunce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LADbible (@ladbible)

Kada ga je pronašla, počeo je da beži, ali Mirijam više nije prezala ni od čega, već ga je sat vremena držala na nišanu, uz pretnju da će ga ubiti ako napravi samo jedan korak. Uspela je da najmanje 10 članova kartela privede pravi, a jedan se ponudio i da joj pomogne u pronalasku ćerke za 2.000 dolara. Jedan policajac joj je čak pomagao u potrazi za glavnim osumnjičenim koji je imao nadimak "Sama", ali je bilo uzalud jer je napustio grad.


2014. godine Sama je uhapšen i u policiji je priznao sve što je znao, tada je i policiju odveo da mesta tragedije, gde se nalazilo telo od Karen.

Pročitajte još: UBILA SE MAJKA ČETVORO DECE! Obesila se na dečjem rođendanu, na zidu ISPISALA PORUKU (FOTO)

Ipak, zbog svega što je saznala i samim tim se direktno zamerila kartelu, Mirijam je ubijena 2017. godine ispred svoje kuće sa 12 metaka, a mnogi su je proglasili za "Majku hrabrost".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.