· · Коментари: 0
ЖИВОТНА ПРИЧА

Трудници откривен ТУМОР на мозгу у 4. стадијуму: Лекари јој предвиђали само неколико дана живота, а онда се десило ЧУДО! (ВИДЕО)

Била је у првом месецу трудноће када је тумор откркивен.

1625558546_received_927366321168405.jpeg
фото: Принтскрин/Јутјуб/TPi Zone

Из животне приче Американке Ешли Халфорд, коју је поделила са тв магазином "ТПИ Зоне", може да се извуче јака поука.

Наиме, када је услед трудноће открила да има тумор на мозгу, њена борба за живот је почела, а Ешли се није предала.

Прочитајте још: Пре него се УБИЛА, мајка показала које дете са СЛИКЕ ће израсти у ПСИХОПАТУ! Погледајте шта се десило после 18 година

Била је трудна само месец дана када су јој открили израслину на потиљку.

Неколико недеља након откривања болести, почели су да се исказују све тежи и тежи симптоми.

Тумор и трудноћа

Доктори су јој дијагностификовали тумор на мозгу. Нажалост, на хемотерапију није могла да иде због трудноће, тако да је лечење било одложено док се није породила.

Лекари тада нису имали добре прогнозе, али сачекали су рођење сеног детета.

Након порођаја, Ешли је отишла на операцију, како би јој уклонили тумор.

фото: Принтскрин/Јутјуб/TPi Zone

Веома лоше прогнозе

Када су стигли резултати, Ешли и њен муж сазнали су лоше вести - тумор је био у четвртом стадијуму, односно метастазирао је и на другим органима.

Лекари су јој тада дали само четири дана живота.

Иако су доктори дали све од себе, тумор је наставио да расте.

Ешли је тада почела да пише дневник и фотографисала се, како би оставила нешто по чему би је дете упамтило.

Прочитајте још: НАДЕЖДА БАСАРА, најцењенија српска докторка у свету, одликована ОРДЕНОМ СВЕТОГ САВЕ (ВИДЕО)

Вера у живот

Ешлина црква је почела тада да се моли за њу, и ствари су се нагло промениле.

Тумор је изненада почео да се повлачи и Ешли је преживела!

Данас је у потпунопсти здрава, и има троје деце, а њена животна прича је пример када поред медицине и вера у Бога може да учини чудо.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.