Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДРАМА НА РЕЦИ

УЖАС: Тинејџерку НАПАО КРОКОДИЛ током рафтинга и оставио је без ноге! Ево како су је спасили (ФОТО)

Британска тинејџерка коју је подивљали крокодил напао, пати од „непрекидних флешбекова и страшних снова“.

1638780021_0588658124.jpg
Фото: Приватна архива
Oglas

Амелие Осборн-Смит (18) била је на рафтингу у Замбији када ју је у уторак напао велики крокодил у реци Замбези.

Стравичан напад се догодио непосредно након што су водичи зауставили обилазак за ручак у "мирном делу, између брзака". У нападу је крокодил успео да амели прегризе ногу која је остала да виси.

Срећом, упркос страховима да ће уд морати да буде ампутиран, лекари су успели да га спасу.

"Имала сам среће"

Сада је Амелие причала из свог кревета у болници Медланд о трауматичном сусрету.

„Не размишљате баш у тој ситуацији, људи кажу да видите како вам живот бљесне пред очима, али не мислите, само размишљате како да се извучем из ове ситуације“, рекла је доктору на видео снимку објављеном на Фацебоок страницу болнице.

Фото: Принтскрин/Фејсбук

Онда је додала: „Имала сам много, много среће. На питање шта би рекла другим младим људима који би могли бити забринути да крену у авантуру, Амели је рекла: „Не дозволите да вас то одврати, јер се то не дешава често. Имала сам много среће, али сам видела да твој живот може тако брзо да се заврши. Ако ћеш живети мислећи да ћеш се кајати, нећеш имати испуњен живот."

Прочитајте још: СТРАХОТА! Другарица ТРАГИЧНО НАСТРАДАЛЕ манекенке, преминула 2 недеље након што су обе БАЧЕНЕ ИСПРЕД БОЛНИЦЕ!

„Када се догодила несрећа, у потпуности сам прихватила чињеницу да ћу остати без стопала, рекла сам пријатељима да ћу остати без стопала, али у реду је јер сам жива. Када сам сазнала да ће успети да је спасу, лакнуло ми је."

"Мирна вода"

Присећајући се трагичног догађаја, Амелин отац је изјавио: „Водичи су их охрабрили да на брзину зароне преко бока, да се охладе. Ова област је сматрана безбедном. Све је било у реду и јасно када је група уронила у воду, низводно од Викторијиних водопада. Али, када су се вратили у чамац, крокодил је угризао Амелину ногу, који је покушао да је одвуче у карактеристичну смрт како би савладао свој плен“, рекао је Брент за Тхе Сун.

Фото: Принтскрин/Фејсбук

„Амелие је узвратила великом храброшћу и одбила је да буде покорена или одвучена под воду."

Док се Амелиа очајнички борила да се сачува од смртоносног заокрета крокодила, водичи и други сплавари притрчали су јој у помоћ и песницама ударали рептила.

Брент је додао да су "брзо размишљање и интервенција" осталих на чамцу "одбили" напад звери и омогућили им да брзо извуку Амели из воде.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas