Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДРАМА

"Завршила сам у ИСТОЈ СОБИ у породилишту са бившим и његовом женом - БИЛО ЈЕ ТАКО НЕЗГОДНО" (ФОТО)

Једна жена је поделила крајње незгодну ситуацију у којој се нашла.

1639994796______2565png.png
Фото: Принтскрин/ТикТок/madi_lane_
Oglas

Будућа мама има много ствари на уму док је у породилишту - то је несумњиво стресно место. Да ли све тече глатко? Да ли сте се сетили да понесете све што вам треба? И заиста не желите додатни стрес - укључујући и да налетите на свог бившег и његову нову партнерку.

Која је вероватноћа?

Једна жена постала је вирална на ТикТоку након што је испричала како јој се управо догодила та ситуација са бившим - и било је изузетно непријатно.

Прочитајте још: ХИТ! Један близанац је јео само МЕСО, а други постао ВЕГАН - Изгледају ПОТПУНО ДРУГАЧИЈЕ (ФОТО)

Меди Кифели је поделила снимак себе у болничком кревету, уз речи: „Када су твој бивши и његова жена у ИСТОЈ порођајној соби."

@madi_lane_

The hospital was too full for L&D at least we had a curtain😂🙌🏻 ##fyp

♬ sound ni grace - BENGBENGMARCOS

Додала је у наслову за видео: „Болница је била препуна за порођај и барем смо имали завесу.“

Након што је послата у болницу због ризичне трудноће, мама је пребачена на порођајно одељење. Присећајући се искуства, рекла је: „Имала сам много компликација у овој трудноћи. Трудна сам само 25 недеља, тако да сам у високом ризику, само желе да предузму додатне мере предострожности са мном."

„Болница је била потпуно луда – Хитна помоћ је била препуна, порођајно одељење препуно. Све је било одлично у почетку и (њен партнер) Коди и ја смо добили собу, било је сјајно. Буквално сам му рекла да сам последњи пут када сам била овде морала да делим собу са неким и да је то било ужасно искуство јер је она све време само викала."

Али пошто је болница била толико пуна, упозорени су да ће поново делити собу - а за њима су ушли Медин бивши и његова жена. „Онда они уђу... ми успостављамо контакт очима“, присећа се она.

„Срећом, између нас је завеса, али било је тако незгодно, осећала сам да не могу да причам. Тако да смо Коди и ја буквално седели тамо и шапутали." Срећом - бивши није био то од скоро, јер су били заједно још у средњој школи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas