· · Komentari: 0
DRAMA

"Završila sam u ISTOJ SOBI u porodilištu sa bivšim i njegovom ženom - BILO JE TAKO NEZGODNO" (FOTO)

Jedna žena je podelila krajnje nezgodnu situaciju u kojoj se našla.

1639994796______2565png.png
Foto: Printskrin/TikTok/madi_lane_

Buduća mama ima mnogo stvari na umu dok je u porodilištu - to je nesumnjivo stresno mesto. Da li sve teče glatko? Da li ste se setili da ponesete sve što vam treba? I zaista ne želite dodatni stres - uključujući i da naletite na svog bivšeg i njegovu novu partnerku.

Koja je verovatnoća?

Jedna žena postala je viralna na TikToku nakon što je ispričala kako joj se upravo dogodila ta situacija sa bivšim - i bilo je izuzetno neprijatno.

Pročitajte još: HIT! Jedan blizanac je jeo samo MESO, a drugi postao VEGAN - Izgledaju POTPUNO DRUGAČIJE (FOTO)

Medi Kifeli je podelila snimak sebe u bolničkom krevetu, uz reči: „Kada su tvoj bivši i njegova žena u ISTOJ porođajnoj sobi."

@madi_lane_

The hospital was too full for L&D at least we had a curtain😂🙌🏻 ##fyp

♬ sound ni grace - BENGBENGMARCOS

Dodala je u naslovu za video: „Bolnica je bila prepuna za porođaj i barem smo imali zavesu.“

Nakon što je poslata u bolnicu zbog rizične trudnoće, mama je prebačena na porođajno odeljenje. Prisećajući se iskustva, rekla je: „Imala sam mnogo komplikacija u ovoj trudnoći. Trudna sam samo 25 nedelja, tako da sam u visokom riziku, samo žele da preduzmu dodatne mere predostrožnosti sa mnom."

„Bolnica je bila potpuno luda – Hitna pomoć je bila prepuna, porođajno odeljenje prepuno. Sve je bilo odlično u početku i (njen partner) Kodi i ja smo dobili sobu, bilo je sjajno. Bukvalno sam mu rekla da sam poslednji put kada sam bila ovde morala da delim sobu sa nekim i da je to bilo užasno iskustvo jer je ona sve vreme samo vikala."

Ali pošto je bolnica bila toliko puna, upozoreni su da će ponovo deliti sobu - a za njima su ušli Medin bivši i njegova žena. „Onda oni uđu... mi uspostavljamo kontakt očima“, priseća se ona.

„Srećom, između nas je zavesa, ali bilo je tako nezgodno, osećala sam da ne mogu da pričam. Tako da smo Kodi i ja bukvalno sedeli tamo i šaputali." Srećom - bivši nije bio to od skoro, jer su bili zajedno još u srednjoj školi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.