· · Коментари: 0

Жена је ОДМАХ ОСТАВИЛА мушкарца након што је пронашла огромну "ЦРВЕНУ ЗАСТАВУ" у његовом ауту (ВИДЕО)

Девојци су његова кола рекла све! Побегла је главом без обзира.

1644747309_pjimage--41-.jpg
Фото: ТИКТОК/СЦРЕЕНСХОТ/ТЕЕТЕЕ135XО

Када идемо на први састанак, обично водимо рачуна о свему и обраћамо пажњу чак и на ситнице, у жељи да се допаднемо другој страни. Изгледа да то не важи за све, у шта се уверила и девојка по имену Тони, која је на ТикТоку поделила невероватну ситуацију која јој се десила.

Наиме, момак је дошао по њу аутомобилом како би изашли на први састанак, али Тони каже да је знала да ће то бити и последњи, чим је отворила врата аута.

Прочитајте још: ЧУВЕНА АФЕРА: Лепа Ребека је 2003. године покушала да РАЗОРИ БРАК Дејвида и Викторије Бекам, а ово како изгледа данас (ФОТО)

"Мирише једнако лоше као што изгледа", поручила је она уз видео који је објавила, а на којем се види унутрашњост аутомобила у којем се налази гомила смећа – испод њених ногу, у вратима, свуда око седишта...

Прочитајте још: Узбуђени будући младожења ИСТЕТОВИРАО ДАТУМ ВЕНЧАЊА на руци, а онда се догодило НЕМОГУЋЕ (ФОТО)

Читав аутомобил затрпан је искоришћеним маскама за лице, рачунима, остацима хране и кесицама, сламкама, празним кутијама цигарета, а ту су чак и папуче.

@теетее135xо Смеллс ас wорсе ас ит лоокс🤮 #фyп #фирстдате #форyоу #настy #фаилс ♬ оригинал соунд - тее

"Први пут излазим са овим момком, дефинитивно се више нећемо видети", поручила је Тони у видеу.

Њен видео је прегледан 2,7 милиона пута, а људи су шокирани гомилом ђубрета у аутомобилу.

"Зар није могао да се потруди и очисти како би оставио добар први утисак? Ко зна како му тек кућа изгледа...", "Било би ме срамота да су то моја кола", поручили су корисници ТикТока.

Ипак, неки кажу да је боље што је показао какав је стварно, него да је покушавао да је импресионира.

Тони је касније објавила у коментару да је момак видео снимак који је постао виралан, те да је очисто кола и желео да дође по њу на други састанак.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.