Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СМЕШНО

ЖЕНЕ ЈАЧИ ПОЛ! Мушкарци покушали да издрже ТРУДНИЧКЕ контракције, ево како су реаговали (ВИДЕО)

Женска тела су способна за заиста изузетне ствари. А рађање је само једна од многих супермоћи које жене имају. Ипак, уз велику моћ долази и велика одговорност, а порођај није лак задатак.

1647418437_trudovi.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/Соутхланд Цхристиан Цхурцх
Oglas

Иако су многи већ свесни колико је овај подвиг физички захтеван, сада можете да натерате свог партнера да осети како је то бити трудна захваљујући новом искуству порођајних болова од Ултрасоунд Бабифаце-а. 30-минутна симулација трудноће пружа увид у све не баш забавне аспекте будуће мајке.

Прочитајте још: ХИМЕРЕ СУ МЕЂУ НАМА: Жена родила децу своје НЕРОЂЕНЕ сестре близнакиње

Искуство почиње тако што их повежу са апаратом који симулира болове од порођаја да би им дали представу о неким непријатностима које жене трпе када се порођају. Припремите се за пар минута смеха на следећем клипу:

Шта је тачно та справа?

То је стандардна машина за транскутану електричну стимулацију нерава (ТЕНС), која има мали уређај на батерије са водовима повезаним са лепљивим јастучићима званим електроде. Обично се користи као средство за ублажавање болова давањем благих електричних струја у мишиће у болу, али на вишој поставци ствара благу нелагодност и бол, у зависности од толеранције учесника. Наравно, ТЕНС машина није безбедна за све, те пре употребе овог симулатора неки људи би прво требало да се посаветују са лекарима. 

Очигледно, не постоји начин да се истински одабере оно што будућа мама пролази током целе трудноће, а искушење од пола сата сигурно не може да обухвати сва изненађења порођаја. Имајући то на уму, порођајно искуство је баналан, али и болан начин да други добију део о томе какав је труднички живот у ствари.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas