Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТЕСТ ЛИЧНОСТИ

ИЗАБЕРИТЕ СИМБОЛ И САЗНАЈТЕ ШТА ЈЕ САДА НАЈВАЖНИЈЕ ДА УРАДИТЕ У ЖИВОТУ: Тест који открива кораке ка срећној будућности!

Откријте поруку која се за вас крије у тесту личности

1671191626_simboli-printscr-yt-naslov.png
Пхото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Тестови личности служе да на основу перцепције и подсвести, на занимљив начин откријете нешто о себи. 
На овом тесту, представљено је 5 симбола, а потребно је да без пуно размишљања, интуитивно, одаберете један, и прочитате његово значење. Тако ћете открити шта је најважније да урадите за срећну будућност, у овом тренутку. 

 Погледајте слику па погледајте симболику одабраног предмета.

Фото: Yоутубе принтсцреен

Прочитајте још: КОЈЕ НОВОГОДИШЊЕ ОДЛУКЕ, осим започињања дијете и вежбања, треба да донесете да бисте ЖИВЕЛИ СРЕЋНО?

1. Лав симболизује сунце и значи да осећате потребу да узмете своју судбину у своје руке. Помирите се са својим жељама и идите својим путем у миру.
2. Пешчани сат симбол је сталног враћања у прошлост. Уместо да превише размишљате о прошлости или неизвесној будућности, направите компромис са својим искуством из прошлости, тако што ћете узети само оно што је најважније и живите у садашњости.
3. Месец представља скривену истину и емоције. Не потискујте своје емоције, изражавајте их, јер њихово прикривање неће учинити ништа осим што ће вам оптеретити душу.
4. Кључ указује на да је важно како се осећате на путу свог живота. Можда нећете моћи да пронађете одговоре које тражите, али ћете пронаћи пространство света и људске душе.

Прочитајте још: ТЕСТ ЛИЧНОСТИ са покретима: Откријте своју ДОМИНАНТНУ карактерну особину

5. Рука- рука са оком је симбол ваше аутентичности и потребе да остварите властиту животну мисију. Будите слободни да прихватите себе какви јесте, јер то је предслов да се мењате набоље.

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas