Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАО ДЕТЕ МЕ ЈЕ СМЕСТИЛА У ИНСТИТУЦИЈУ: Колин је један од ШЕСТОРКИ породице Гослин, а први пут говори о свом проблематичном ОДНОСУ СА МАЈКОМ (ФОТО)

Дечак открива разлог своје отуђенсости од мајке, и говори о томе да ли би јој икада опростио

1669713847_profimedia-0250803836-Ktae-sa-sinom.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Колин Гослин (18), син Џона и Кејт Гослин, отворио се у недавном интервјуу за 'ЕТ' о свом односу са мајком, као и о чињеници да га је сместила у институцију, док је био још мали. 
Колин је један од шесторки, које је бивши брачни пар добио, након што су већ имали близнакиње. Наиме, након што су добили близнакиње, Џон и Кејт су пожелели да добију још једно дете, и уместо тога добили још шесторо! Након што се сазнало да ће њихова породица постати богатија за још 3 девојчице и 3 дечака, ова породица је кренула да снима свој ријалити под називом 'Џон и Кејт плус 8'.

Фото: Профимедиа

Иако је деловало да у овој динамичној породици, коју је Кејт строго организовала, влада хармонија и љубав, брзо се показало да није тако. Након што су им се путеви разишли, Кејт је наставила са снимањем сама са децом, назвавши емисију 'Кејт плус 8'.

Прочитајте још: ЕКСЦЕНТРИЧНИ ЏАРЕД ЛЕТО, поред филлмске и музичке каријере, ОСНОВАО СВОЈУ РЕЛИГИЈУ: ''ДА, ОВО ЈЕ КУЛТ!'' (ФОТО)
 

Међутим, након раставе, неко од шесторки је наставио да живи са мајком: Лија, Алексис, Џоел, Ејден са старијим близнакињама Каром и Минди. Док су Хана и Колин пожелели да живе са оцем.
Пре него што је добио старатељство над двоје деце 2016.године, Џон је открио да није знао где се Колин заиста налази, већ му је Кејт наводно рекла да је малишан у 'специјалној школи, за децу са посебним потребама са поремећајем у понашању'.

Фото:Профимедиа

У том тренутку Кејт је била легални старатељ над Колином, али га је изгубила 2018.године.
Након свог боравка у овој институцији, Колин је за  'ЕТ' изјавио:
- Након мог боравка тамо, нисам имао однос са њом. И пре мог одласка у ту установу, мислим да нисмо имали баш неки однос, и мислим да се након тога само погоршавао. Желим да верујем да је то због ТВ-а, и онога што је живот пред будним оком јавности урадио породици. Мислим да нас је то растурило, рекао је Колин и додао: То нам је донело мање времена да будемо заједно као породица, а више времена пред јавношћу.

Прочитајте још: ЛАНА ДЕЛ РЕЈ: Музичка сензација која је ођедном НЕСТАЛА са сцене, погледајте како сада изгледа (ФОТО)

Након што је Кејт пропустила саслушање 2018.године, Колин је додељен свом оцу. Кејт је тражила одлагање одлуке, али је било одбијено. Колин је ово коментарисао:
-Није ме то уопште потресло. Мислим, као што сам рекао, то је под њеним условима и уколико не жели да се појави, не мора.

О њиховом односу, током својих млађих дана, он је рекао:
-Било је горе него кроз шта просечни тинејџер са својим родитељима пролази.
-Дошао сам до закључка, да свако има своје разлоге, знате? Моја мајка је имала своје разлоге, и ја не знам заиста који су они били. Али ја сам стављен у незгодну позицију, а мој циљ је био да се извучем из ње. На питање да ли би изгладио однос са својом мајком, Колин каже:
- Тужно је да немамо однос. Мислим да свако жели да има однос са својом мајком. Али мени иде добро. Када је упитан да ли би се помирио са њом, одговорио је кратко: ''Да, то би било идеално''.

Колин је кроз емисију која се снимала од кад је био мали, показивао високе интелектуалне способности, као и склоности ка грађењу и мајсторисању, па су му родитељи предвиђали каријеру у грађевинарсву и инжењерингу. Кејт је у својој породици увек деловала као неко ко превише контролише укућане, вероватно у жељи да све буде добро организовано. То је у неким епизодама њиховог живота деловало превише оптерећујуће за Џона, као и за поједину децу.
Од развода, Џон се поново оженио, и живи заједно са Колином и Ханом и својом новом супругом.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas