Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Марко Живић у ТЕШКОМ СТАЊУ! РАСПЛАКАО гледаоце: Да болујем од РАКА, открио сам случајно, а онда је почео ПАКАО!

Глумац Марко Живић у тешком стању због корона вируса. Налази се у болници, где му је дијагностификована обострана упала плућа.

1619611540_tv-Zhivic-2.jpg
Фото В. Данилов
Oglas

Популарни глумац Марко Живић (49), који је по други пут хоспитализован због корона вируса у Kлиничко-болничком центру "Др Драгиша Мишовић" тешког је општег стања.

Живић има обострану упалу плућа, а у суботу је морао да буде и интубиран.

“У суботу увече је интубиран у тешком стању. У недељу ујутро је екстубиран. С обзиром на раније операције које је имао, у тешком је општем стању. У тешком је и психичком стању”, каже извор из KБЦ "Др Драгиша Мишовић" И додаје да је глумцу потврђен И Kовид 19.

“Има обострану упалу плућа”, каже он.

Марко је пре неколико дана због корона вируса био хоспитализован у KБЦ "Драгиша Мишовић", а након што му се здравствено стање стабилизовало, пуштен је на кућно лечење. Међутим, здравствено стање му се погоршало због чега је враћен у болницу.

Марко Живић је гостујући у емисији "Преживели" на К1 телевизији проговорио о тешком периоду и борби са карциномом.

 

Познати глумац Марко Живић открио је како се опоравио након што му је 2008. године одстрањен злоћудни тумор који му је тада захватио делове једњака и желуца.

- Потпуно случајно сам то открио. Отишао сам код академика др Предрага Пешка, директора Института за болести дигестивног тракта, и тако сазнао да имам абдоменални проблем, а затим и болест једњака. Данас имам рез од 15 сантиметара, дуж груди и стомака. Абдомен је зезнут, јер они одстрањују шта не ваља, а онда склапају шта могу. Моја операција је трајала седам и по сати. Али сам схватио да имам две опције: или да уђем храбро или да одустанем. Наравно одмах сам се одлучио за ову прву - рекао је Живић и наставио:

- Сећам се ноћи пред операцију, тад ми је било најтеже. Гледам кроз прозор, снег пада и видим да нема назад, нема друге опције. Онда кренеш да размишљаш о свему и свачему, Боже откуд ово, зашто, али мислим да ми је помогло што сам био луд у својој енергији. Луд да ту трку истрчим.

Марко је открио да је само месец дана након тешке интервенције играо представу.

- Звали су ме често из клинике да псхички дижем пацијенте тамо. Ишао сам да их засмејавам и верујем да сам некоме и помогао. Касније сам постао маскота целог одељења. Тако је било и док сам сам лежао у болници. Деси се да паднеш ментално у току ноћи, јер дневно примаш 6 или 8 инфузија, а једна капље 2 сата. Ноћу плачеш, јер си везан за кревет, али сам устајао, шетао ходником и глумио Рокија Балбоу. Боли те све, али ја сам глумио да боксујем са неким. Пацијенти су излазили да ме гледају, смејали се, навијали. Мораш некако да се ишчупаш из тога. Рецидиви обично стигну касније након тих стресних ситуација, имао сам тренутак да кажем себи не могу више, али сам гурао као булдожер, иако нисам имао снаге - рекао је глумац у поменутој емисији.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas