Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЛО

Верују ли познати у ванземаљце: Бора Чорба има чак и поруку за њих, а Ђоле Ђогани је ПОБЕДНИК анкете!

Да ли има живота ван Земље, постоје ли "мали зелени" и какво је њихово виђенје, открили су неки од познатих личности.

1614844667_156565221_743296516573221_7666117257276848019_n.jpg
Oglas

У анкети које је у свом специјалном издању објавило “Треће око”  познати су се позитивно изјаснили по питању живота ван Земље.

Звонимир Ђукић – Ђуле Ван Гог

Претпостављам да има негде неког живота. Широк је космос и велики и дубок, тако да вероватно на некој далекој дестинацији постоји неки живот. А ако знају за нас, ако нас анализирају, вероватно ми њима изгледамо као ванземаљци – када виде шта се све дешава на планети, како се “усијала”, социолошки и људски – сигурно је да смо им чудни. Све је на Земљи толико доведено до апсурда да мало шта има упоришта у реалности. Инаше, ова тематика је толико постала занимљива у баш овом тренутку – да све мирише на то како скренути пажњу од актеуелне проблематике која се дешава на Земљи и у земљи. Пошто су свињски, птичји и други грипови већ измишљени - остали су само ванземаљци. Баш ме занима шта ће бити следеће.

Ђоле Ђогани

Ако постоји Сунчев систем и неке друге планете које имају исте услове, моје је виђење ствари да негде постоји други живот – не знам да ли личе на људе или на бића из филмова о ванземаљцима. Вероватно постоје и они који су много испред нас и мислим да нас они неће дирати. У последње време размишљам још о нечему: како су се људи покварили, нису више нормални и здрави, хладнији су родитељи и деца једни према другима, лошији су према ближњима.

Видите како се ођедном деси да нека најнормалнија образована особа изврши убиство или самоубиство или баци децу кроз прозор – све је то чудно. Имам утисак (мада, можда зато што сам гледао превише америчких филмова) да можда постоји нека енергија “на даљински”, па се такве ствари због тога дешавају. Ја имам 50 година и сећам да како је било када сам имао 20 и нешто, какви су били мој деда и баба, како се живело, да сам слободно могао ноћу да шетам са девојком по Калемегдану, а данас то више није тако.

Што се дешавало на филмовима у Америци, то долази полако код нас, све се више оглашавају полицијске сирене. Дошла је та болест из Америке, начин живота који није здрав. Колико само болести има код нас, од бомбардовања на овамо – осиромашени уранијум и ко зна чега још ту има - можда неких супстанци које по војним законима не би смеле да се користе, можда су то неки Марсовци донели?

Од 1999. много се променило код нас, и то се не дешава само због кризе, јер, у Европи се људи још увек смеју. Ето, није немогуће да из Области 51 делују некако на понашање људи, који постају све гори једни према другима. Гледао сам емисију о Области 51 у Америци, где чак ни председници не смеју да уђу, већ само одређени научници који чувају тајну – можда о комуникацији са ванземаљцима, ко зна?

То изгледа као да Амери нешто праве или нас, можда, припремају на нешто што ће се десити. Можда тамо граде неки летећи тањир или летелицу која може да побије народ у ко зна колико земаља, па да то представе као дело ванземаљаца? Ионако су убацили читав свет у рат – ево шта су урадили арапским земљама.

Они могу тамо ко зна шта да раде, да би сви били у страху и да би могли да владају они “који то умеју”. У овоме што причам има мало филма мало маште, мало приче о “зеленим људима” (сећате се моје песме “Идемо на Марс”), али, свеједно, неко ту нешто ради. Њима је посао да ратују – од тога живе. Углавном, ако буде неког чуда, биће крив неки Марсовац...

Бора Ђорђевић

Сигурно негде постоји неки облик живота. Зашто би Земља била изузетак, када има толико планета и галаксија? Вероватно негде има некога. А да ли имају разлога да нас посете? Ако хоће анархију и хаос на својим планетама, ако хоће нешто науче о томе – добродошли су. Имам за њих и поруку: “Избегавајте нас у широком луку, држите се своје родне груде!” Иначе, више верујем да човек сам себи ради о глави, него што ће то радити “ванземљаци”, како их ја зовем.

Драган Којић Кеба

Да постоји паралелни свет - постоји, да постоји друга интелигенција или живот у неком другом облику, осим у овом нашем - дубоко верујем да постоји. Обично људи кажу да је то утеха из страха од смрти, али не верујем да је само то. Када ће и да ли уопште може доћи до позитивног “судара” тих светова, не знам, али постоји енергија која повезује овај наш, “реални” живот и паралалне светове.

Енергија увек опстаје – рецимо, када гледате добар филм или када снимите песму – они остају за сва времена, без обзира на смену генерација, јер та енергија ради своје. Иначе, човек који је сигурно знао одговоре на многа питања, па и та, јесте Никола Тесла.

Није се он бавио само “струјом” - многе ствари везане за електричну енергију имају везе и са људском енергијом. А да ли то неко назива ванземаљцима или свемирцима, свеједно – кажем да постоји паралелни свет којег смо свесни, али га не можемо додирнути или опипати, а да ли он нас може да “опипа” - не знам.

Истина је да волим филозофију, али ово што причам прилично је реална филозофија. Као што постоји хиљаду радио станица, а ви слушате само једну, а ни оне не чују једна другу – тако је и са паралелним световима. Сигуран сам да, као што постоје закони природе, постоји и закон у свемиру, енергија, судари светова и ништа се не дешава случајно, а то што се деси обично називамо – судбином.....

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas