Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТАЈНА ФОРМУЛА ПОМАЖЕ ДА ПРИЗОВЕТЕ СЈАЈНЕ СТВАРИ У ЖИВОТ: Далај Лама открива шта да радите ако се ваша велика жеља не остварује

Шта да радимо када нам се жеље не остварују. Можда се трудите да испуните оно за шта верујете да ће вам донети добру енергију и срећу у живот, али се то никако не дешава. Далај Лама каже: "Запамтите да оно што желите није увек оно што вам заиста треба." Могуће је да вам та жеља није пресудна, да је неки други пут стаза ваше среће.

1712483474_cdf287bf0f7836f8428335c6d5f3a99ddeaeff85--1-.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Можда гледате у затворена врата дуго и очајавате, а не примећујете да су се врата неких нових могућности отворила. Али, немојте одустајати после првог неуспеха, већ се дигните, отресите прашину очаја и наставите напред. Ево шта треба да урадите када се жеља не остварује:

1. Бол је део раста

Понекад живот затвори врата јер је време да се променимо. И то је добро, јер често не почињемо да се крећемо ако нас околности не приморавају. Када су тешка времена, подсетите се да ниједан бол не долази без сврхе. Сваки неуспех у себи носи одређену лекцију.

То што се борите не значи да не успевате. Сваки велики успех захтева достојну борбу, јер за добре ствари треба времена. Останите стрпљиви и сигурни. Бице све у реду; највероватније, не за тренутак, али ће на крају све бити ... Запамтите да постоје две врсте бола: бол који боли и бол који вас мења. Док идете кроз живот, уместо да му се опирете, помозите му да вас развије.

2. Све у животу је привремено

Када пада кишаи тмурно је време, знате да ће једном престати.. Сваки пут када сте повређени, рана зараста. Кад падне мрак, увек је светло - на ово вас подсећају свако јутро, али ипак се често чини да ће ноћ увек трајати.

Дакле, ако је сада све у реду, уживајте. То неће трајати вечно. Ако је лоше, не брините, јер ни то неће трајати вечно. То што живот тренутно није лак, не значи да се не можете смејати.

То што вас нешто мучи не значи да се не можете осмехнути. Сваки тренутак вам даје нови почетак и нови крај. Сваке секунде добијате другу прилику. Искористите је.

3. Забринутост и приговарање неће ништа променити

Најмање добијају они који се највише жале. Уместо да се фокусирате на негативно и на жаљење, ви поново покушајте. Ако верујете у нешто, покушајте. И шта год да се на крају догоди, запамтите да права срећа почиње да долази тек када престанете да се жалите на своје проблеме и постанете захвални на свим проблемима које немате.

4. Негативне реакције других људи нису ваш проблем

Можда ће други људи желети да вас спутавају, али ви се тада само насмте. Не дозволите да вам туђи негативни коментари руше ентизијазам. Кад други људи говоре лоше о вама, наставите да будете своји - не дозволите да вас промене. Наставите да радите на себи и оставрењу својих снова, јер то је само ваш живот.

5. Шта би требало да се деси, десиће се

Снагу добијате када одустанете од жаљења, приговарања и почнете да се смејете, ценећи свој живот. У свакој борби са којом се суочите постоје скривени благослови, али морате бити спремни отворити своје срце и ум да их видите. Не можете учинити да се ствари догоде. Можете само покушати. У неком тренутку морате од нечега одустати и оставити, али и допустити да се догоди оно што је предвиђено.

6. Само настави

Не плашите се да покаете своје емоције. Не плашите се да волите поново. Не дозволите да пукотине у вашем срцу прерасту у ожиљке. Схватите да снага расте сваким даном. Освестите да је храброст дивна и да је имате у себи. Пронађите у свом срцу оно што радује друге и у вама ће се пробудити истинска срећа.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas