· · Коментари: 0
ХРАБРО

Бака херој: У 99-ој години победила корону и вратила се игрању игрица

Ова бака одушевила је све

1603361654_baka.jpg
Фото: депоситпхотос

Бака из Мадрида у својој 99. години добила је корона вирус. Иако је њена унука била веома уплашена, не толико због вируса, колико због тога што би усамљеност могла да је убије.

Прочитајте још: Шест САВЕТА који ће вам помоћи да доживите СТОТУ

- Стално сам се бојала да ће је усамљеност докрајчити пре вируса јер се боји да ће бити остављена сама, поготово у болници - рекла је унука ове старице. 

Фото: деспоситос

Како се претпоставља, бака се заразила 16. септембра током прославе свог 99. рођендана, када је организовала прославу за породицу на тераси, а на којој нису носили маске. Само пар дана након прославе, бака је почела да се осећа лоше и пала је у постељу.

У младости је користила уље уљане репице, што је оставило здравствене проблеме јер јој се повећала осетљивост на респираторне компликације од короне. Ипак, на велику срећу, имала је само благе симптоме и брзо се опоравила у свом дому у Мадриду, где јој је помогла породица и медицинска сестра. Сада опет може да ужива у свом омиљеном хобију-игрању игрица на таблету.

- Добро ми је, заиста сам ок. И даље сам на опрезу, али наравно да осећам велико олакшање - рекла је бака. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.