Oglas
· · Komentari: 0
HRABRO

Baka heroj: U 99-oj godini pobedila koronu i vratila se igranju igrica

Ova baka oduševila je sve

1603361654_baka.jpg
Foto: depositphotos
Oglas

Baka iz Madrida u svojoj 99. godini dobila je korona virus. Iako je njena unuka bila veoma uplašena, ne toliko zbog virusa, koliko zbog toga što bi usamljenost mogla da je ubije.

Pročitajte još: Šest SAVETA koji će vam pomoći da doživite STOTU

- Stalno sam se bojala da će je usamljenost dokrajčiti pre virusa jer se boji da će biti ostavljena sama, pogotovo u bolnici - rekla je unuka ove starice. 

Foto: despositos

Kako se pretpostavlja, baka se zarazila 16. septembra tokom proslave svog 99. rođendana, kada je organizovala proslavu za porodicu na terasi, a na kojoj nisu nosili maske. Samo par dana nakon proslave, baka je počela da se oseća loše i pala je u postelju.

U mladosti je koristila ulje uljane repice, što je ostavilo zdravstvene probleme jer joj se povećala osetljivost na respiratorne komplikacije od korone. Ipak, na veliku sreću, imala je samo blage simptome i brzo se oporavila u svom domu u Madridu, gde joj je pomogla porodica i medicinska sestra. Sada opet može da uživa u svom omiljenom hobiju-igranju igrica na tabletu.

- Dobro mi je, zaista sam ok. I dalje sam na oprezu, ali naravno da osećam veliko olakšanje - rekla je baka. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas