Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

Ове ДЕВОЈЧИЦЕ родиле су се ИСТОГ ДАНА 1997, а ИСТИНА која се крије ИЗА ФОТОГРАФИЈА је ШОКИРАЛА СВЕТ! (ФОТО)

Њих две су сестре близнакиње, али на први поглед никада не бисте рекли

1601566901_bliznakinje.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/ исидорабјелицапајкиц
Oglas

Луси и Марија Ајмер од рођења су збуњивале све, а људи који их упознају и даље не верују да су близнакиње па им често траже личну карту како би се уверили.

Прочитајте још: Самохрана мајка двоје деце показала ШТА ЈЕ КУПИЛА У НАБАВЦИ ХРАНЕ: Завршила је на телевизији, а ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ ГОРЕ због ње (ВИДЕО)

Луси има изразито светлу кожу и природно риђу косу, док Марија има црну, ковдржаву косу и тамну кожу.  Рођене су у Великој Британији, а њихов отац Винс је пореклом са Кавказа, док је мајка Јамајчанка. Због микса ових гена њих две су необично различите. Луси и Марија су двојајчане близнакиње, што се дешава када су две различите јајне челије оплођене од стране два различита сперматозоида истовремено.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😁 23! 🥳

А пост схаред бy Луцy Аyлмер (@мисслуцyаyлмер) он

- Нико никада не верује да смо близнакиње јер сам ја бела, а Марија тамнопута. Чак и када се обучемо исто, још увек не изгледамо ни као сестре, а камоли близнакиње. Пријатељи у разреду су нас терали да им донесемо крштенице како бисмо им доказали да смо заиста сестре - рекла је Марија пре неколико година за америчке медије.

И њихова мајка је била шокирана по рођењу ћерки, јер није могала ни да предпостави да тако нешто може да се догоди:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wе'ре 23 соон ☹️

А пост схаред бy Луцy Аyлмер (@мисслуцyаyлмер) он

- То је за њу био ужасан шок. Није имала појма да ћемо бити толико различите. Кад нас је бабица дала њој у руке, обе су биле без речи - закључила је Марија.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas