· · Komentari: 0
BRIGA

Samohrana majka dvoje dece pokazala ŠTA JE KUPILA U NABAVCI HRANE: Završila je na televiziji, a DRUŠTVENE MREŽE GORE zbog nje (VIDEO)

Samohrana majka dvoje dece je na udaru javnosti nakon što je svima pokazala šta je kupila u nabavci hrane.

1601548695_Capturemv.JPG
Foto: Printskrin / You Tube / This Morning

Ema Tari (26) iz Lankastera, na udaru je cele nacije nakon što je u programu uživo pokazala šta je sve kupila u nabavci hrane.

Kako se Engleska bori sa novim žestokim talasom pandemije, govori se i o novom karantinu, a Ema je otišla u nabavku namirnica koje će joj potrajati čak do januara, u strahu od novog karantina.

Kupila je, između ostalog, 400 konzervi razne hrane, 700 pakovanja pelena, ali i sve ostalo u prekomernim količinama.

Pročitajte još: DOSADA je OPASNA za OVU vrstu ljudi!

- U prvom karantinu sam naučila i da mesim i pečem testo, pa sam kupila i gomilu potrepština za to - kaže između ostalog.

Nakon njenog gostovanja, uzbunile su se društvene mreže koje sipaju pogrdne komentare na njen račun.

- Ova sebična žena je sve što ne valja u ovoj zemlji. Nema nikakvih nestašica, osim onih koje prave ovakvi paničari - kažu na Tviteru.

Pročitajte još: Svaki drugi čovek misli da KAPUĆINO piju SNOBOVI, a evo šta misle o KAFI SA ŠLAGOM!

Praktično je cela država zgrožena njenim postupkom, dok Ema kaže da se oseća uznemirenom i da želi da skine makar tu brigu s vrata.

- Osim toga, svaki odlazak u prodavnicu je potencijalni rizik da se zarazimo. Zar nije logično da svi napravimo zalihe i manje odlazimo u radnje? - pita ona.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.