Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Цео Балкан гледа меду! Дуго с мамом шетао па се уморио и сео насред пута да одради вежбице (ВИДЕО)

Зимску, снежну идилу на планинама употпунио је вирални видео маме медведице и њеног младунчета, који време проводе покрај главног пута, уживајући у снегу.

1704971208_3783678_screenshot-20240111-095712_ls.jpg
Фото: Принтскрин
Oglas

Оно што је посебно занимљиво, њих двоје уснимљени су насред пута, што је права реткост да се ове звери толико приближе прометном месту. Видео снимци ових изненадних извиђача преплавили су друштвене мреже и покупили бројне симпатије корисника. На њима се види како изненађени возачи, из својих аутомобила снимају младунчета медведа и његову маму.

 

Мали меда посебно је занимљив, јер изгледа као да ради истезање. Буквално, као да је дуго шетао шумом, а онда сео насред пута да одради вежбе, истегне ноге и настави даље.

 

Зашто не спавају?

Недалеко од њега, камере су забележиле и маму медведа, која, такође, мирно посматра шта се збива на путу. Осим што је све изненадило што су медведи пришли тако близу пута, корисници друштвених мрежа запитали су се и зашто овај тандем није у хибернацији. Такође, повела се и расправа где је тачно снимак настао.

Док администратори страница описују да је видео настао на путу ка Копаонику крајем новембра месеца, други наводе да је у питању Бугарска око Пловдива, неки чак и Румунија.На крају, било је и оних коју су се сложили да је идилични видео ових звери прелеп, па није ни важно где је настао.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas