· · Коментари: 0
200 МИЛИЈАРДИ

Да ли ће ЏЕФ БЕЗОС постати ПРВИ СВЕТСКИ ТРИЛИОНЕР? Он је НАЈБОГАТИЈИ ЧОВЕК НА СВЕТУ (ВИДЕО)

Оснивач Амазона није дозволио да га брак са супругом поремети.

1601035361_Dzef-Bezos.JPG
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / Даве Бусинесс

Ако не знате ко је Џеф Безос, онда ћемо вам само рећи да је он власник и оснивач Амазона и да је он тренутно најбогатији човек на планети. Он поседује невероватно богатство које сваким даном постаје све веће.

Он је толико богат да је после свог развода изгубио пола свог ботаства, па је поново успео да се задржи на првом месту као најбогатији човек на планети. Његова бивша супруга, која је узела пола његовог богатства, тако је постала најбогатија жена на планети.

Прочитајте још: У овом СЕЛУ интернет веза губила се сваки дан у исто време, а за све је био крив мештанин који је РАДИО ОВО

Међутим, Безос је сада још више успео да повећа своје богатство, јер је прешао вредност од 200 милијарди долара. Безос је за 78 милијарди долара богатији од Била Гејтса који је други најбогатији човек на планети и чини нам се да ће он остати на врху дуги низ година.

Прочитајте још: Зебра на туфнице, мајмуни и банане... Ако сте ЗНАТИЖЕЉНИ сазнаћете још ИНТЕРЕСАНТНИХ ЧИЊЕНИЦА (ФОТО)

Његовој заради допринела је и пандемија корона вируса, јер је огроман број људи наручивао ствари преко Амазона, како би се заштитио од корона вируса, тако да је Безос имао и мало среће, што му је омогућило да оствари велике количине зеленог папира.

Ако овако настави, процењује се да ће Безос постати први светски трлиионер до 2026. године.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.