Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТЕСТ ЛИЧНОСТИ

ДА ЛИ СТЕ ПОД СТРЕСОМ: Оно што прво видите на овој слици открива како да досегнете срећу и унутрашњи мир

Данас вам доносимо занимљив тест који вам може помоћи у томе да нађете прави пут ка миру

1691325194_test-veev.jpg
Пхото: Твитер принтсцреен/ пенсадор
Oglas

Тест је врло једноставан, све што треба да урадите је да погледате илустрацију и запамтите шта сте прво угледали, а онда и прочитате шта то тачно значи.

1. Уколико сте прво угледали лице мушкарца

Уколико је прво што сте угледали лице, то значи да сте често напети, поготово кад сте претрпани обавезама или стварима које морају да се ураде у најкраћем могућем року.

Да бисте окончали овај тежак осећај, покушајте да организујете све своје послове и научите да одредите приоритете.

Најважнији посао ставите на врх списка обвеза, а остале испод, све док оно најмање важно не оставите за крај. На тај начин ћете моћи извршити све своје задатке.

2. Уколико сте прво угледали жену и стабло

Ако сте прво угледали жену и стабло то значи да сте исхитрена и нестрпљива особа. Ви не престајете да размишљате и да доносите нагле одлуке.

Сваки задатак извршите веома брзо, али сва та журба да стигнете „тера“ вас да размишљате о потенцијалним грешкама.

То је разлог више да успорите у свему што радите и распоредите време. Заправо, мирније обављање ствари може вам помоћи да будете мање нервозни и постигнете боље резултате, пише Прва.рс.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas