Oglas
· · Komentari: 0
TEST LIČNOSTI

DA LI STE POD STRESOM: Ono što prvo vidite na ovoj slici otkriva kako da dosegnete sreću i unutrašnji mir

Danas vam donosimo zanimljiv test koji vam može pomoći u tome da nađete pravi put ka miru

1691325194_test-veev.jpg
Photo: Tviter printscreen/ pensador
Oglas

Test je vrlo jednostavan, sve što treba da uradite je da pogledate ilustraciju i zapamtite šta ste prvo ugledali, a onda i pročitate šta to tačno znači.

1. Ukoliko ste prvo ugledali lice muškarca

Ukoliko je prvo što ste ugledali lice, to znači da ste često napeti, pogotovo kad ste pretrpani obavezama ili stvarima koje moraju da se urade u najkraćem mogućem roku.

Da biste okončali ovaj težak osećaj, pokušajte da organizujete sve svoje poslove i naučite da odredite prioritete.

Najvažniji posao stavite na vrh spiska obveza, a ostale ispod, sve dok ono najmanje važno ne ostavite za kraj. Na taj način ćete moći izvršiti sve svoje zadatke.

2. Ukoliko ste prvo ugledali ženu i stablo

Ako ste prvo ugledali ženu i stablo to znači da ste ishitrena i nestrpljiva osoba. Vi ne prestajete da razmišljate i da donosite nagle odluke.

Svaki zadatak izvršite veoma brzo, ali sva ta žurba da stignete „tera“ vas da razmišljate o potencijalnim greškama.

To je razlog više da usporite u svemu što radite i rasporedite vreme. Zapravo, mirnije obavljanje stvari može vam pomoći da budete manje nervozni i postignete bolje rezultate, piše Prva.rs.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas