Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли сте прво угледали ЖЕНУ или њен ОДРАЗ? Тест личности који може открити колико сте емпатични

Да ли вас туђа несрећа погађа?

1695640557_test-licnosti-sa-zenom.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоурТанго
Oglas

Погледајте слику и обратите пажњу да ли сте прво видели жену или њен одраз у води. Када то урадите, прочитајте испод шта овај тест личности открива о томе колико сте заиста емпатични.

1. Ако сте видели жену

Ако сте прво видели жену када сте погледали ову слику, ви сте стручњак за људе, за то како размишљају и како се осећају. Наравно да сте емпатични, али сте изнад свега реални.

Саосећате са другима, али немате проблема да им кажете ако мислите да су негде погрешили и да је требало да поступе другачије. Они који су осетљивији можда ће ваше коментаре погрешно протумачити као безосећајне, али истина је да ви не гледате свет кроз ружичасте наочаре – разумете друге, али не оправдавате сваки њихов погрешан поступак.

2. Ако сте видели женски одраз

Ако сте први пут видели одраз жене, ви сте особа која је одувек била фасцинирана проучавањем других људи. Веома сте интелигентни, а то укључује и емоционалну интелигенцију. Немате проблема да разумете шта неко мисли или осећа, чак и ако жели да то сакрије.

Ви сте емпатични и осетљиви, а тужне судбине других људи веома вас погађају. Важно је да размислите о себи и схватите да њихови проблеми не смеју постати ваши, пише Сенса.хр.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas