Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Оно што сте прво угледали на фотографији може открити скривене аспекте ваше личности

Тест личности који је залудео друштвене мреже

1695466209_TEST-LICNOSTI2.jpg
Фото: ПРИНТСЦРЕЕН/ТХЕСУН.ЦО.УК
Oglas

Слику је на ТикТок-у поделила Миа Јилин и оставила је гледаоце задивљене прецизношћу овог теста скривених аспеката њихове личности.

Овај тест открива да ли се бринете око мишљења других или стрепите од сопствене будућности.

Травнати јарак

Према Мијиним речима, ако прво уочите травнати јарак, можда сте превише заокупљени мишљењем других људи. Ако чујете неку примедбу која вам не прија, вртећете се око ње дуго покушавајући да је анализирате. Лако мењате и мишљења под утицајем других људи, а у друштву се јако трудите да оставите добар утисак. Волите да покажете своје таленте и вештине и смисао за хумор али је важно за вас да научите да постављате границе и да ефикасније доносите одлуке неоптерећени туђим ставовима.
Важно је да негујете пријатељства која су негујућа за вас и не базирају се на принципу моћи и воље јачег.

Око

Међутим, ако спадате у групу људи који су видели око ви сте неко ко жуди за емоционалном сигурношћу. Чак и када вам у животу иде све добро, склони сте да будете забринути око будућности. Други вам се често диве јер показујете велики степен одговорности и упорности. Када пожелите да промените нешто у животу изазовно вам је да се покренете због ризика и промена које такви поступци носе са собом.

Ипак било би добро да повремено изађете из своје зоне удобности и пробате нове ствари.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas