· · Коментари: 0
СТАН БЕЗ КРЕДИТА

Да, могуће је! Катарина је СМИСЛИЛА НАЧИН ДА КУПИ СТАН БЕЗ КРЕДИТА и цео Балкан је у НЕВЕРИЦИ (ФОТО)

Катарина Скрбин из Хрватске на сајту „ГоГетФундинг“ који служи за прикупљање новца у хуманитарне или комерцијалне сврхе, односно за пројекте ентузијаста који немају спонзоре, објавила је да жели да сакупи 80.000 евра како би купила стан у Загребу.

1600252966_Depositphotos_183119962_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Како пише хрватски „Индеx“ Катарини се не свиђају услови које дају банке у случају кредита и да је то прескуп подухват.

„Сетила сам се ‘цроwдфундинга’ о којем смо учили на факултету. Људи тако скупљају новац за пројекте, па сам видела да постоји таква страница која може да финансира лични пројекат“, рекла је Катарина.

Прочитајте још: Несвакидашњи догађај: Како се МЕДВЕД се са кутијом на глави нашао на БАНДЕРИ (ВИДЕО)

Каже да нема шта да изгуби и да ће на овај начин подстаћи друге људе да помажу једни другима. Катарина би волела да скупи барем део за куповину стана, а ако скупи више, онда ће новац да проследи другима који су сличним проблемима.

Фото: Принтскрин

Спремила се за негативне коментаре и критике

- Зашто људи одмах мисле да не радим? Радила сам цео живот – на факултету, уписала сам стручне студије Економије где сам имала предавања од 16 до 20 х, а ујутро од 7 до 15 х сам радила. И будући да сам тако успела да створим искуство, запослила сам се у струци за мање од месец дана након дипломе. Положила сам све у року јер сам хтела што пре да почнем да зарађујем неку нормалнију плату. Али иако радим, требало би да отплаћујем кредит наредних 30 година да бих купила стан и то је оно што ми се не свиђа и што бих хтела да се некако промени. Такође, знам и видела сам коментаре да има људи којима је помоћ потребнија. Наравно да има, и нажалост оваквим темпом ће увек бити ако се нешто не промени. Али, ако вас је ова прича подсетила на то, драго ми је, и апелујем да уместо да ширите мржњу, уплатите онима којима сматрате да је потребније, рекла је Катарина.

Прочитајте још: Миодраг Јевремовић из Јагодине скаларном ПИРАМИДОМ и негативном ЕНЕРГИЈОМ излечио ПЧЕЛЕ - открио ТАЈНУ

Хрватица је већ нашла мали стан који јој се свиђа и каже да јој више ништа не треба. - И као што већина људи која тражи стан пише – само да није сутерен, закључује Катарина.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.