· · Коментари: 0

ДВЕ ГОДИНЕ УСПЕШНОГ РАДА: "Магазин Новости" прославио рођендан у великом стилу (ФОТО/ВИДЕО)

Данас нам је диван дан! "Магазин Новости" приредио рођенданску журку за памћење

1652129407_225164_novosti-magazin-proslava-13-0905-2022_f.jpg
Фото: P. Milošević

Компанија "Новости" вечерас је у "МТС Дворани" прославила једну у низу својих победа, други рођендан портала "Магазин Новости".

Весело слављеничко расположење употпуниле су рођенданска торта и пројекција филма "Доктор Стрејнџ у мултиуниверзуму лудила".

Читаоци и сарадници наздравили су за рођендан портала који је брзином авиона достигао посету и читаност која га је поставила на сигурну позицију међу три најчитанија домаћа онлајн магазина који се претежно баве женским темама. Прослава је окупила велики број пријатеља и спонзора "Магазина Новости" из света бизниса.

- Када смо почињали имали смо само једну жељу, а то је да читаоцима пружимо квалитетан садржај, да сачувамо кредибилитет који "Новости" уживају код својих читалаца, а да истовремено с нашим брендом упознамо младе људе и постанемо веб-адреса коју ће редовно посећивати - каже Марија Обрадовић, уредник "Магазина Новости".

Марија Обрадовић и директор "Новости" Недељко Крсмановић, Фото П. Милошевић

- У кратком периоду уврстили смо се међу три најчитанија интернет магазина у Србији. То је велики успех, а оно што бројке не могу да покажу јесте поверење читалаца, које нам свакодневно указују на разне начине - коментарима, похвалама и подршком. Желим да им се захвалим зато што су свакодневно били уз нас и давали нам ветар у леђа. Неизмерно смо им захвални за сваку критику јер су нам оне помогле да будемо још бољи. Сада када се коначно знамо могу да кажем да су нам читаоци помогли да на овом стрмом путу стигнемо до врха и да на њему останемо. Надам се да ћемо наредне године бити бољи и на првом месту које нам заслужено припада.

Двадесетак најбржих читалаца "Магазина Новости" добило је позивнице за рођенданску журку у ДЖез кантини Лисабон и по две улазнице за пројекцију новог наставка филма о Доктору Стрејнџу.
- Нисмо очекивале да ћемо освојити награду. Искрено смо се обрадовале. Леп гест "Новости" - кажу нам Николина Тојага и Невена Челић.

- На страницама "Магазина Новости" пратимо новости из света моде, а занимају нас и приче о познатима. "Магазин Новости" је увек корак испред других.

Уживање су употпунила вина и друга алкохолна пића из Подрума Палић заједно са укусним посластицама из пекаре "Хлеб и кифле".

Редакција "Магазина Новости", Фото П. Милошевић

Прославу јубиларног рођендана "Магазина Новости" подржала је и "МТС Дворана".

- "Магазин Новости" пратим од првог дана. Највише ми се допадају рецепти, јер увек пронађем идеју шта да скувам - каже Драгица Лукић, још једна од срећних добитница улазница за биоскопску пројекцију.

- Међутим, сазнала сам много о модним трендовима и добила корисне савете о нези цвећа. Дан почињем са хороскопом, који читам на порталу магазина. Волим и забаву, уређење куће. "Магазину Новости" желим још пуно веселих и лепих вести.

Прослава је била прилика да се присетимо како је све почело. Идеја о покретању "Магазина Новости" (www.магазин.новости.рс), као подсајта главног сајта "Новости" (www.новости.рс) родила се на почетку епидемије вируса корона која је зауставила дружење, изласке, путовања, омиљени "шопинг". Дошао је као освежење у тмурним данима нудећи читаоцима обиље практичних савета како да ситницама улепшају свакодневицу, да сачувају здравље, ментално и физичко, како да се суоче са новим изазовима.

Постао им је пријатељ са којим су виртуелно одлазили на далеке и егзотичне дестинације. Пријатељ који их насмеје и опусти. После две године са више милиона посетилаца и отворених страна, постао је препознатљив као портал који доноси прегршт добрих текстова о здрављу, породици, путовањима, кувању, моди, љубави, познатим личностима. Портал се обраћа и мушкарцима и по томе је јединствен у Србији. Осим интересантних тема о фитнесу, спорту, аутомобилима, мушкој нези и моди, сексу и родитељству, доноси и приче о мушким хобијима као што су лов, преживљавање, боравак у природи.

Део свечарске атмосфере, Фото П. Милошевић

Прослава другог рођендана "Новости" је означила и почетак новог пута који ће се, опет у мају следеће године, завршити слављеничком тортом, с једном свећицом више.

Честитке познатих уметника

Поред актуелних женских и мушких тема о којима пишу, за две годин сарадници "Магазина Новости" успели су да придобију и поверење многих познатих личности са наше домаће јавне сцене. Новинари су пратили дешавања из њиховог јавног и приватног живота, трудећи се да увек буду коректни и тачни. Наше филмске и музичке звезде упутиле су им честитке, са жељом да дуго сарађују.

Освајање недостижних снова

- Од првог дана приступали смо креирању портала предано и одговорно трудећи се притом да не престанемо да сањамо о још лепшем и бољем - рекла је Марија Обрадовић.

- Тако смо с временом напредовали, а заслуге за оно што смо постигли дугујемо читаоцима.
Уверени смо да ћемо још дуго учити, напредовати, освајати циљеве, достизати недостижне снове!

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.