· · Komentari: 0

DVE GODINE USPEŠNOG RADA: "Magazin Novosti" proslavio rođendan u velikom stilu (FOTO/VIDEO)

Danas nam je divan dan! "Magazin Novosti" priredio rođendansku žurku za pamćenje

1652129407_225164_novosti-magazin-proslava-13-0905-2022_f.jpg
Foto: P. Milošević

Kompanija "Novosti" večeras je u "MTS Dvorani" proslavila jednu u nizu svojih pobeda, drugi rođendan portala "Magazin Novosti".

Veselo slavljeničko raspoloženje upotpunile su rođendanska torta i projekcija filma "Doktor Strejndž u multiuniverzumu ludila".

Čitaoci i saradnici nazdravili su za rođendan portala koji je brzinom aviona dostigao posetu i čitanost koja ga je postavila na sigurnu poziciju među tri najčitanija domaća onlajn magazina koji se pretežno bave ženskim temama. Proslava je okupila veliki broj prijatelja i sponzora "Magazina Novosti" iz sveta biznisa.

- Kada smo počinjali imali smo samo jednu želju, a to je da čitaocima pružimo kvalitetan sadržaj, da sačuvamo kredibilitet koji "Novosti" uživaju kod svojih čitalaca, a da istovremeno s našim brendom upoznamo mlade ljude i postanemo veb-adresa koju će redovno posećivati - kaže Marija Obradović, urednik "Magazina Novosti".

Marija Obradović i direktor "Novosti" Nedeljko Krsmanović, Foto P. Milošević

- U kratkom periodu uvrstili smo se među tri najčitanija internet magazina u Srbiji. To je veliki uspeh, a ono što brojke ne mogu da pokažu jeste poverenje čitalaca, koje nam svakodnevno ukazuju na razne načine - komentarima, pohvalama i podrškom. Želim da im se zahvalim zato što su svakodnevno bili uz nas i davali nam vetar u leđa. Neizmerno smo im zahvalni za svaku kritiku jer su nam one pomogle da budemo još bolji. Sada kada se konačno znamo mogu da kažem da su nam čitaoci pomogli da na ovom strmom putu stignemo do vrha i da na njemu ostanemo. Nadam se da ćemo naredne godine biti bolji i na prvom mestu koje nam zasluženo pripada.

Dvadesetak najbržih čitalaca "Magazina Novosti" dobilo je pozivnice za rođendansku žurku u DŽez kantini Lisabon i po dve ulaznice za projekciju novog nastavka filma o Doktoru Strejndžu.
- Nismo očekivale da ćemo osvojiti nagradu. Iskreno smo se obradovale. Lep gest "Novosti" - kažu nam Nikolina Tojaga i Nevena Čelić.

- Na stranicama "Magazina Novosti" pratimo novosti iz sveta mode, a zanimaju nas i priče o poznatima. "Magazin Novosti" je uvek korak ispred drugih.

Uživanje su upotpunila vina i druga alkoholna pića iz Podruma Palić zajedno sa ukusnim poslasticama iz pekare "Hleb i kifle".

Redakcija "Magazina Novosti", Foto P. Milošević

Proslavu jubilarnog rođendana "Magazina Novosti" podržala je i "MTS Dvorana".

- "Magazin Novosti" pratim od prvog dana. Najviše mi se dopadaju recepti, jer uvek pronađem ideju šta da skuvam - kaže Dragica Lukić, još jedna od srećnih dobitnica ulaznica za bioskopsku projekciju.

- Međutim, saznala sam mnogo o modnim trendovima i dobila korisne savete o nezi cveća. Dan počinjem sa horoskopom, koji čitam na portalu magazina. Volim i zabavu, uređenje kuće. "Magazinu Novosti" želim još puno veselih i lepih vesti.

Proslava je bila prilika da se prisetimo kako je sve počelo. Ideja o pokretanju "Magazina Novosti" (www.magazin.novosti.rs), kao podsajta glavnog sajta "Novosti" (www.novosti.rs) rodila se na početku epidemije virusa korona koja je zaustavila druženje, izlaske, putovanja, omiljeni "šoping". Došao je kao osveženje u tmurnim danima nudeći čitaocima obilje praktičnih saveta kako da sitnicama ulepšaju svakodnevicu, da sačuvaju zdravlje, mentalno i fizičko, kako da se suoče sa novim izazovima.

Postao im je prijatelj sa kojim su virtuelno odlazili na daleke i egzotične destinacije. Prijatelj koji ih nasmeje i opusti. Posle dve godine sa više miliona posetilaca i otvorenih strana, postao je prepoznatljiv kao portal koji donosi pregršt dobrih tekstova o zdravlju, porodici, putovanjima, kuvanju, modi, ljubavi, poznatim ličnostima. Portal se obraća i muškarcima i po tome je jedinstven u Srbiji. Osim interesantnih tema o fitnesu, sportu, automobilima, muškoj nezi i modi, seksu i roditeljstvu, donosi i priče o muškim hobijima kao što su lov, preživljavanje, boravak u prirodi.

Deo svečarske atmosfere, Foto P. Milošević

Proslava drugog rođendana "Novosti" je označila i početak novog puta koji će se, opet u maju sledeće godine, završiti slavljeničkom tortom, s jednom svećicom više.

Čestitke poznatih umetnika

Pored aktuelnih ženskih i muških tema o kojima pišu, za dve godin saradnici "Magazina Novosti" uspeli su da pridobiju i poverenje mnogih poznatih ličnosti sa naše domaće javne scene. Novinari su pratili dešavanja iz njihovog javnog i privatnog života, trudeći se da uvek budu korektni i tačni. Naše filmske i muzičke zvezde uputile su im čestitke, sa željom da dugo sarađuju.

Osvajanje nedostižnih snova

- Od prvog dana pristupali smo kreiranju portala predano i odgovorno trudeći se pritom da ne prestanemo da sanjamo o još lepšem i boljem - rekla je Marija Obradović.

- Tako smo s vremenom napredovali, a zasluge za ono što smo postigli dugujemo čitaocima.
Uvereni smo da ćemo još dugo učiti, napredovati, osvajati ciljeve, dostizati nedostižne snove!

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.