· · Коментари: 0
ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ

Фармацеут намерно уништио 500 доза вакцина против вируса корона, а његов разлог је више него озбиљан

Медицински радник је ухапшен због сумње да је угрозио безбедност, фалсификовао рецепте и нанео огромну штету која се процењује на хиљаде долара.

1609862008_farmaceut.png
Фото: Принтскрин / јутјуб / WИСН 12 Неwс

Болнички фармацеут уништио је око 500 доза ковид вакцине јер је веровао да ће инјекције мутирати ДНК пацијената и наштетити им. 

 За Стивена Бранденбурга (46) такође се говори да је самопроглашени теоретичар завере са примедбама на предузеће "Модерна" која испоручује вакцине у болници "Аурора Хеалтх" у Графтону, Мируси, где је радио.

Прочитајте још: Сутра славимо БАДЊИ ДАН! Домаћини, водите рачуна како сечете бадњак, а ево које још ОБИЧАЈЕ морате испоштовати

Тужилац Адам Герол рекао је у понедељак на виртуелном рочишту: „Створио је уверење да вакцине нису сигурне“ Речено је да се Бранденбург мучи и око развода од своје жене са којом је око 8 година у браку, и наводно ју је посетио 6. децембра да би је упозорио да се свет "руши". Рекао јој је да влада планира сајбер нападе, као и искључења америчке електроенергетске мреже. Бранденбург је такође оптужен за ношење пиштоља у току рада у недељама пре наводне крађе вакцина 24. и 25. децембра.

Прочитајте још: Верници, данас крећу припреме за БОЖИЋ! Ево како се ТУЦИНДАН усталио у ХРИШЋАНСТВУ

У међувремену, на саслушању у понедељак, речено је да 57 бочица са вакцином које је Бранденбург наводно оставио из фрижидера, мора бити тестирано како би се осигурало да су заиста уништене.

Вакцина компаније "Модерна" има рок за коришћење од 12 сати након што се извади из фрижидера.

Бранденбург, отац двоје мале деце, оптужен је да је вадио бочице из фрижидера и држао их више од 12 сати ван. 

Адвокати "Ауроре Хеалтх" првобитно су веровали да је инцидент био случајан, али су касније открили да је Бранденбург намерно покушао да уништи вакцине.

Прочитајте још: ПРВИ ПУТ У ИСТОРИЈИ КВИЗА "ПОТЕРА": Трагач устао и АПЛАУДИРАО играчима који су освојили невероватну суму

Бранденбург, који је отпуштен са посла, суочава се са оптужбама које укључују имовинску штету и непромишљено угрожавање сигурности.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.