Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УМЕТНОСТ

Ово ће вас ОЧАРАТИ! Креативност и уметничка дела створена на ЛИШЋУ (ФОТО/ВИДЕО)

Уметност је свуда око нас.

1600591931_Untitledmm.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / lito_leafart
Oglas

Не постоји прави или погрешни начин бављења уметношћу. Свако може да створи било шта што воли користећи било који облик, медијум, материју или платно које жели. И зато је брање ових ствари за себе уметност. Јунак данашње приче, инспирацију за своју уметност, потражио је у природи.

Јапански уметник који на Инстаграму носи име „Лито Леаф арт“ има врло специфичан медиј и стил стварања своје уметности. „Не може се листати“ реч коју човек пронађе када покушава да их опише. Ови изрези који су направљени од лишћа су заиста величанствена уметност.

Унутар лишћа живи читав други свет препун чудесних симпатичних животиња, идиличних мотива, између осталог и повремених референци на популарну културу. Непотребно је рећи да је за њихово стварање потребан читав низ педантних и детаљних радова. Уметник признаје да је то одличан начин да се носи са АДХД-ом.

Прочитајте још: Огреботине на стаклима наочара могу бити ОБРИСАНЕ! Ево како да их средите

Помаже му у смањењу дистракције тако што му омогућава да се усредсреди на једну ствар. Ова пракса му се толико допада да се труди да то ради свакодневно.

Прочитајте још: Изгледа НЕВЕРОВАТНО: Ова девојка користи ШМИНКУ како би се ТРАНСФОРМИСАЛА у јунаке из ЦРТАНИХ ФИЛМОВА (ФОТО)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

「キリンの保育園」 生まれたばかりの子キリンは大人達みんなでお世話🦒 群れの中に「クレイシ」と呼ばれる保育所があって、母キリン達が代わる代わる共同で面倒を見るんだとか。 今回は葉っぱの切り絵を始めた頃に使ってたアオキの葉のまだら模様をキリンの斑点に見立てて使ってみました。 #切り絵 #切り絵アート #切り絵作家 #papercut #papercutting #papercuttingart #葉っぱ #葉っぱアート #leaf #leaf🍃 #leafart #きりん #キリン #キリンの赤ちゃん #giraffe #giraffes #giraffelife #giraffeart #giraffefamily #giraffebaby #発達障害 #adhd #adhdart #adhdartist

Објава коју дели リト@葉っぱ切り絵 (@lito_leafart) дана

- Пре него што сам започео са резањем листова, бавио сам се сечењем папира, али нисам могао да привучем много пажње. Био сам шокиран када сам видео рад шпанског уметника за резање лишћа, што ме је такође подстакло да започнем  да стварам и на лишћу - рекао је уметник.

Прочитајте још: ЉУДИ У НЕВЕРИЦИ, ОВО СУ МАЈКА И ЋЕРКА?! Баш нико не може да разазна која је која (ВИДЕО)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

「ナマケモノの家庭菜園」 Sloth kitchen garden 体に生えるカビや藻もナマケモノにとっては貴重な栄養源。 体毛の中に蛾を住まわせて、糞を提供する代わりに藻の自家栽培を手伝ってもらうんだとか。 「育てて食べて排泄してまた育てる」 ラクして生きる事に妥協しない、ナマケモノのプロ根性に頭が下がります🦥 #切り絵 #切り絵アート #切り絵作家 #papercut #papercutting #papercuttingart #葉っぱ #葉っぱアート #leaf #leaf🍃 #leafart #ナマケモノ #perezoso #sloth #slothart #slothlife #slothstagram #自家栽培 #家庭菜園 #selfcultivation #kitchengarden #ecology #発達障害 #adhd #adhdart #adhdartist

Објава коју дели リト@葉っぱ切り絵 (@lito_leafart) дана

Његова скромна, ситна и симпатична дела постигла су велико интересовање колега Инстаграмера, а Лито већ има скоро 33.000 пратилаца. Током година, јапански уметник створио је стотине малих верзија својих изреза и не планира да се заустави у скорије време.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

「葉っぱの上の音楽家」 Musicians on the leaves. 以前CDジャケットの制作依頼を頂いたHOLIDAYBAND様からまたまたご依頼を受けて制作させていただきました🙇‍♂️ I was commissioned again by HOLIDAYBAND, who asked us to make their CD jacket before, and we made it again. #切り絵 #切り絵アート #切り絵作家 #papercut #papercutting #papercuttingart #葉っぱ #leaf #leaf🍃 #leafart #holidayband #バンド #band #ミュージシャン #音楽家 #musician #musicians #musiciansofinstagram #バンドマン #bandman #発達障害 #adhd #adhdart #adhdartist

Објава коју дели リト@葉っぱ切り絵 (@lito_leafart) дана

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas