Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Један од најстаријих тестова личности: Овако су у Кини пре више од 2.000 година откривали врлине и мане

Тестови личности нам откривају нашу подсвест и скривене тежње. Један од начина на који можете боље упознати себе је кроз пет елемената

1710862517_shutterstock_1942802341.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Пет елемената, пет стубова стварања, потичу из древне Кине, чији су научници сматрали да је универзум сачињен од пет сила воде, дрвета, ватре, земље и метала.

Личност и здравље сваке особе могу се описати као равнотежа ових елемената у којој један или више њих може бити доминантно. Разумевање сваког од ових пет елемената, и који су доминантни у вашој личности, један је од најстаријих начина старијих од 2.000 година да упознате себе. 

Вода

Такве особе видите у кафићима, укључене у дубоке разговоре, окружене малим групама, блиских пријатеља. Они су уметници, интимни саговорници, помало неуредни и увек маштовити мислиоци који постављају дубока, проницљива питања када вас упознају. Желе да им животи буду усклађени са њиховим вредностима — они су идеалисти до сржи, непрестано у потрази за смислом у свим аспектима живота.

Страх је вероватно велики део вашег живота, страх од губитка, од недостатка смисла, од човекове нехуманости према човеку и још много тога. Уверите се да проводите време са позитивним пријатељима уместо да се фокусирате на вести, или чак на друштвене мреже.

Не верујте својим најгорим страховима, ум је способан да учини свет много страшнијим местом него што заиста јесте.И не плашите се да тражите време за себе. Победите своје страхове, одвојите време за самоћу, брините о свом телу и моћи ћете у потпуности да искористите свој креативни ум.

Дрво

Шуме су тешке. Особе које бирају ова елемент су неустрашиве, амбициозне које налазе решења за најкомплексније проблеме. Фризура им је практична, одећа им је једноставна и не проводе много времена на задатке које сматрају неозбиљним.Они такође могу имати темперамент који може да блиста, посебно у случају неефикасности или неправде.

Останите флексибилни. Дрвеће које не може да се савије на ветру ће се сломити. Ко не може да комбинује своју упорност и амбицију са рањивошћу и емпатијом брзо ће се наћи сами и усамљени.Водите рачуна о одржавању равнотеже између посла и живота. Посао није толико важан да се за њега сви морају жртвовати.Успорите и уживајте у свом животу, као и у дивним људима у њему.

Ватра

Они који поседују обиље ватре живе у тренутку. Они цене сваки дах и уживају у животу и страсти пуним плућима. Све посматрају као забаву. Имају доста обожаватеља и ако не маре претерано о туђем мишљењу.

Са друге стране, такве особе могу бити веома импулсивне, ако је ово ваш примарни елемент, водите рачуна да вежбате своју самоконтролу. Ватре се лако могу изгубити у тренутку, у потрази за забавом и узбуђењем. О

Земља

Људи који бирају овај елемнт су они који зраче миром и хармонијом.Они су утешитељи који воле да удовоље. Они су градитељи културних мостова, медицинске сестре и неговатељи.Они су такође одлични радници који настоје да сарађују и да помогну другима да се опусте у чињеници да ће они обавити посао.

Такве особе обожавају да граде и развијају односе са другима и у томе виде највећу вредност. Скоро увек их привлачи идеја да оснују породицу и да буду родитељи.

Ово давање природе, међутим, може претерано проширити земљу, и свако ко има овај елемент као своју доминантну природу мора да води рачуна да не повреди себе у покушају да удовољи другима, пише сајт Белиефнет.

Метал

Овакве особе су хладне и рационалне. Често су пацифисти, избегавају сукобе и дисциплиновани су. Такође су практични, методични и прагматични.Иако ово може почети да звучи као дрво, метал је веома различит, када нешто није у реду, они ће изразити своје незадовољство и то ће сви знати.

Међутим, могу се лако одвојити од људи који не узвраћају љубав. Они не желе да се боре, то би само стало на путу чистоти њихове потраге за просветљењем. Такође грациозни, када уђу у просторију, то раде као краљеви и свуда су примећени.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas