Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како да вас људи ВИШЕ ПОШТУЈУ: Ових седам трикова могу да промене слику о вама

Уз помоћ неколико савета стећи ћете веће поштовање околине

1655752398_pexels-andrea-piacquadio-3771089.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Људи који желе да их околина посматра са уважавањем труде се да им глас буде грубљи, стисак руке јачи и да увек кажу своје искрено мишљење. Несумњиво да ћете уз помоћ ових метода деловати као снажнија и стабилна особа, али постоје и друге ствари које формирају слику о нама.

Као и у сваком аспекту живота, ситнице су јако битне. Поједини детаљи у нашем говору и понашању могу утицати на то како ће нас колеге на послу, пријатељи и родбина гледати.

Прочитајте још: Урадите овај ТЕСТ ЛИЧНОСТИ и сазнајте како други гледају на вас

1. Не кријте недостатке

Погрешно је уверење да људи који причају о својим недостацима и манама остављају утисак особа без самопоздања. Управо супротно! Они људи који говоре отворено о својим недостацима, други углавном посматрају као самоувере особе које су свесне себе.

2. Мање осмехивања

Нема потребе за сувишним и лажним осмехивањем јер то може оставити лош утисак. Већина препознаје усиљене осмехе и финоћу, тако да није потребно да будете насмејани чак и када се не осећате тако.

3. Понављајте речи саговорника

Када понављате речи особе са којом причате, даћете јој до знања да је слушате и да вам је стало до онога ста прича. Тако ћете стећи већу наклоност и поштовање.

4. Додир

Када ваш колега направи грешку на послу, уколико га додиретне по рамену, даћете му до знања да сте саосећајни и да нисте склони осуђивању. Тако одајете утисак особе које се труди да разуме.

5. Посвећеност

Шта год да радите, будите стопостотно посвећени задатку. Управо залагање, озбиљно схватање посла и вредноћа доста утичу на то како ће вас гледати колеге и пријатељи.

Прочитајте још: Линије на зглобовима могу открити КОЛИКО ЋЕТЕ ДУГО ЖИВЕТИ и каква ће вас СУДБИНА ПРАТИТИ: Ако су испрекидане то није добро

 

6. Мање говорите о свом животу

Морате имати границу када је причање о вашим приватним проблемима у питању. Задржите дозу мистичности и не откривајте детаље о себи људима које не знате довољно. Самоиницијативно причање о личним стварима и откривање детаља које мало људи зна о вама, неће оставити добар утисак.

7. Не морате увек бити доступни

Више се цене они људи који нису увек доступни. Посветите време искључиво себи и својим хобијима. Када сте са друштвом не морате стално проверавати телефон. Тако ћете поставити границе и научити друге да поштују ваше слободно време.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas