Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како правилно користити ПАРФЕМ? Мирис ће трајати целог дана, а нећете гушити људе у окружењу

Користите парфем на правилан начин

1659341818_Foto-Pixabay.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Уколико вам се десило да вам парфем после јако кратког времена просто испари или вам је неко рекао чувену реченицу: "Колико си се напарфемисао/ла", ово су савети које треба да примењујете приликом наношења истог.

1. Користите парфеме умерено

Лепи мириси нам дају енергију, јачају самопоуздање и чине да се осећамо лепше. Коришћење парфема је својеврсна уметност. Због тога не смете да претерујете јер ћете тако добити супротан ефекат. Превише јак мирис може бити иритантан, а то је нешто што никако не желите. Прво правило је, дакле, умерено коришћење!

2. Не мешајте мирисе

Ако користите одређене парфемо ујутро, а неке друге увече, препорука је да се истушираш пре него што промениш мирис. Не треба мешати различите композиције. Морате имати сличан мирис парфема и дезодоранса, по могућности да буде из исте линије.

3. Нови слој парфема нанесите тек када први изгуби снагу

Мирис губи снагу након 4 до 8 часова, зависно од тога да ли користиш тоалетну воду, парфем или парфемску воду. Разлика у интензитету мириса зависи од концентације мирисних уља. Може да се деси да сте се ви навикли на свој мирис и да због тога мислите да се ваш парфем више не осећа, али људи у вашем окружењу се свакако неће осећати пријатно. 

4. Користите различите парфеме

Што ћешће користите одређени парфем, то се брже навикнете на његов мирис, а самим тим га и слабије осећате. Управо због тога треба мењати мирисне ноте. Не постоје стриктна правила, одаберте мирис који вама одговара и мирише добро на вашој кожи. 

5. Пробајте парфем на својој кожи

Напрскајте парфем на унутрашњу страну ручног зглоба, не више од три пута од једном. Битно је како се парфем осећа на вашој кожи. Парфем треба да одговара темпераменту, расположењу и прилици.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas