Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кренула је по интервју са принцем, а ПОСТАЛА МУ ЖЕНА : Обасипали су је новцем, али она је хтела нешто друго

Са 18 је завела шеика довољно старог да јој буде отац, а потом и милијардера

1676896411_profimedia-0176498315-Arima-naslov.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Најмоћнија Арапкиња, Моза бинт Насер доказ је да спој модерног и традиционланог чини савршенство. Наиме, она важи за једну од најобразованијих и најлепших жена у арапском свету, а својим ставовима знатно мења уверења која тамо владају.

Осим ње, Амира ал-Тавил (40) је млада и обожавана жена, којој злато и дијаманти никада нису били на првом месту. Рођена је 6.11.1983. године у Ријаду, где је и одрасла. Одгајили су је разведена мајка, бака и дека који су јој помагали у свему. Школовала се у Ријаду, у Саудијској Арабији, а онда је за школски часопис пожелела да направи интервју са принцом. Добила је прилику и заказан пријем у палати.

Сусрет са Алвалидом бин Талалом био је изненађујућ, а разговор који је требало да траје десет минута одужио се на пуна два сата. Убрзо су се појавиле варнице међу њима, а девет месеци касније стали су на луди камен.
Како је Амира касније причала, њих двоје су "кликнули" од првог тренутка. Обоје су били очарани оним другим, мада је разлика у годинама била велика - принц је био старији 28 година. Премда се удала за једног од 30 најбогатијих људи на свету, то Амири није било довољно.
"Нисам хтела да будем од оних девојака које седе код куће и не раде ништа", изјавила је својевремено.

Активно се борила за женска права, укључујући она на једнако наследство, старатељство над децом након развода, и  што јој је било необично важно - право да и жене возе аутомобил у јавности. Желела је да буде међу првима којима ће то бити дозвољено.

Својим поступцима рушила је предрасуде и табуе, а прави пример за то је и развод од принца, који се догодио 2013. године. Спекулисало се и да су трзавице настале између њега и брата, баш због њеног друштвеног ангажмана. Ипак, она се од супруга растала мирним путем, док су остали у пријатељским односима.

Пет година касније венчала се поново, овог пута за Калифу бин Бути Ал Мухаирија, милијардера, на ексклузивној церемонији у Паризу. Међу малобројним гостима биле су Опра Винфри и њена пријатељица Гејл Кинг. Годину дана касније, родила је сина Заједа.

С разлогом важи за једну од најлепших пинцеза Блистог истока, а њен младолик изглед сведочи чињеници да Арапкиње с годинама не губе сјај, за разлику од других жена.

Посвећена је хуманитарном раду, има армију пратилаца на Твитеру. Њен мото је да не дозволи да људи дефинишу како се она осећа, као и да се увек сећа свог дечијег смеха и да воли и живи са својим јединственим манама.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas