· · Коментари: 0
ШОК

МЕДИЦИНСКИ ФЕНОМЕН: Није знала да је трудна, медицинске сестре бебу пронашле у панталонама

Жена из Велике Британије, изненадила је све животном причом

1635236210_beba.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТЛЦ

Глинс која никада није планирала да има децу са изабраником Џејмсом, доживела је прави шок након што се породила, незнајући ни да је у другом стању.

Прочитајте још: Мортус пијана дан пред венчање: "У болници су ми облачили венчаницу"

Она је открила да се породила у тренурку када су медицинске сестре пробашле бебу у њеним панталонама. 

- Нисам користила контрацепцију три године и ништа се није догодило па сам закључила како сам престара и да не постоји никаква шанса да останем трудна - испричала је жена у једној емисји.

- Никада се нисам осећала уморно, нисам имала болове у леђима. Нормално сам обављала свакодневне послове. Ништа од одеће ми није постајало тесно, панталоне сам нормално закопчавала. Једино што сам имала потребу за ледом. 

Глинс није имала никакве симптоме трудноће, све док у мају 2007. године, није почела да током припремања вечере осећа јаке болове у желуцу.

Није имала никакв симптом трудноће

- Имала сам осећај као да ме нтко ударио ногом. Згрчила сам се од болова и убрзано дисала. Мислила сам како је најпаметније да мало прилегнем, али то је била погрешна одлука јер касније нисам могла да устанем. Болови су постајали све чешћи и интензивнији - рекла је ова жена и додала да чим јој је супруг стигао кући, одвезао је у болницу.

- Отишла сам у тоалет. Кад сам покушала да изађем, приметила сам капи крви. Ухватио ме параноични страх да ћу умрети и почела сам да дозивам сестре. Осетила сам неки млаз топле воде међу ногама и као да је нешко испало и бол је престап - рекла је Глинис.

Медицинске сестре су дотрчале и исекле панталоне, а онда доживеле шок када су угледали бебу.

- Буквално сам ћерку родила у панталонама. Тада ми је свашта прошло кроз главу, нисам била код доктора, нити сам имала било какву негу - додала је.

Упркос њеним црним слутњама, родила је здраву девојчицу тешку чак шест килограма, коју су назвали Ејнџел. Иако нису планирали децу, били су одушевљени и брзо су се снашли у улози родитеља.

Прочитајте још: КО ОВО МОЖЕ ДА ИЗДРЖИ? Цена просечне свадбе ДРАМАТИЧНО РАСТЕ, а две трећине термина за 2022. годину ЗАУЗЕТО!

 

- Прави благослов је то, да је наша ћерка после свега здрава рођена - рекао је Џејмс.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.