· · Komentari: 0
ŠOK

MEDICINSKI FENOMEN: Nije znala da je trudna, medicinske sestre bebu pronašle u pantalonama

Žena iz Velike Britanije, iznenadila je sve životnom pričom

1635236210_beba.jpg
Foto: Youtube printscreen/TLC

Glins koja nikada nije planirala da ima decu sa izabranikom Džejmsom, doživela je pravi šok nakon što se porodila, neznajući ni da je u drugom stanju.

Pročitajte još: Mortus pijana dan pred venčanje: "U bolnici su mi oblačili venčanicu"

Ona je otkrila da se porodila u trenurku kada su medicinske sestre probašle bebu u njenim pantalonama. 

- Nisam koristila kontracepciju tri godine i ništa se nije dogodilo pa sam zaključila kako sam prestara i da ne postoji nikakva šansa da ostanem trudna - ispričala je žena u jednoj emisji.

- Nikada se nisam osećala umorno, nisam imala bolove u leđima. Normalno sam obavljala svakodnevne poslove. Ništa od odeće mi nije postajalo tesno, pantalone sam normalno zakopčavala. Jedino što sam imala potrebu za ledom. 

Glins nije imala nikakve simptome trudnoće, sve dok u maju 2007. godine, nije počela da tokom pripremanja večere oseća jake bolove u želucu.

Nije imala nikakv simptom trudnoće

- Imala sam osećaj kao da me ntko udario nogom. Zgrčila sam se od bolova i ubrzano disala. Mislila sam kako je najpametnije da malo prilegnem, ali to je bila pogrešna odluka jer kasnije nisam mogla da ustanem. Bolovi su postajali sve češći i intenzivniji - rekla je ova žena i dodala da čim joj je suprug stigao kući, odvezao je u bolnicu.

- Otišla sam u toalet. Kad sam pokušala da izađem, primetila sam kapi krvi. Uhvatio me paranoični strah da ću umreti i počela sam da dozivam sestre. Osetila sam neki mlaz tople vode među nogama i kao da je neško ispalo i bol je prestap - rekla je Glinis.

Medicinske sestre su dotrčale i isekle pantalone, a onda doživele šok kada su ugledali bebu.

- Bukvalno sam ćerku rodila u pantalonama. Tada mi je svašta prošlo kroz glavu, nisam bila kod doktora, niti sam imala bilo kakvu negu - dodala je.

Uprkos njenim crnim slutnjama, rodila je zdravu devojčicu tešku čak šest kilograma, koju su nazvali Ejndžel. Iako nisu planirali decu, bili su oduševljeni i brzo su se snašli u ulozi roditelja.

Pročitajte još: KO OVO MOŽE DA IZDRŽI? Cena prosečne svadbe DRAMATIČNO RASTE, a dve trećine termina za 2022. godinu ZAUZETO!

 

- Pravi blagoslov je to, da je naša ćerka posle svega zdrava rođena - rekao je Džejms.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.