Oglas
· · Komentari: 0

Mortus pijana dan pred venčanje: "U bolnici su mi oblačili venčanicu"

Napila se dan pred venčanje

1635154841_New-Project--6-.jpg
Foto: Tik Tok printscreen
Oglas

Iako je svaka mlada lepa i odmorna na dan svog venčanja, slučaj ove devojke i nije baš tako lep. Svoj najlepši dan u životu provela je mamurna i sa užasnom glavoboljom.

Pročitajte još: KO OVO MOŽE DA IZDRŽI? Cena prosečne svadbe DRAMATIČNO RASTE, a dve trećine termina za 2022. godinu ZAUZETO!

Devojka po imenu Rouzi, dan pred svoje venčanje toliko se napila, da je završila u bolnici na infuziji i ispiranju, a iako su je lekari odgovarali da odloži venčanje, ona za to nije želela ni da čuje, već je venčanicu oblačila u bolnici.

- Noć pre venčanja moj verenik (koji nikad ništa ne traži) hteo je da izađemo na piće s nekoliko prijatelja na mesta na koja je nekad zalazio. Iako nisam mislila da se radi o dobroj ideji, htela sam ga usrećim i pretpostavljala sam da znam svoje granice. Mislila sam da ćemo moći to da izvedemo - priča Rouzi u svom videu na Tik Toku i dodaje:

@rosieposie711

But we still get compliments about how awesome our wedding was 😂#fyp #wedding #disaster #weddingfail

♬ original sound - Sarah Cothran

- Prvo su nas odveli na mesto gde se pije žestina, a svi su gurali čašice u moje ruke. Kako je noć tekla, tako mi je postajalo sve gore, ali dobro podnosim alkohol, pa moja kuma nije shvatila koliko sam popila.

Lekar je želeo da odloži venčanje

U pet sati ujutru probudila sam se sa strašnom mučninom i nisam mogla da prestanem da povraćam, a planovi za šminku su propali. Pokušala sam sa svim lekovima, ali ništa nije pomoglo. Moje deveruše su insistirale da me odvedu u hitnu, jer sam povraćala 13 puta. Lekar je rekao da moram da odložim venčanje, jer sam jako dehidrirala i bila mi je potrebna infuzija - priča Rouzi.

Ona je bila rešena da se uda

- Rekla sam doktoru da ima 45 minuta da mi da infuziju. Moja sestra mi je obukla venčanicu u bolnicu. Jurili smo do crkve, našminkala sam se u kolima i stigli smo na vreme - rekla je u videu.

Uprkos svemu, mlada je napravila venčanje za pamćenje:

 - Još uvek dobijamo komplimente na račun venčanja - rekla je na kraju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas