· · Коментари: 0
ОДНЕТО 23.000 е!

Младенце ПОКРАЛА ДЕВЕРУША! Детаљи лоповлука на свадбеном весељу код Кнића оставиће вас БЕЗ ТЕКСТА! Полиција пратила 2 трага

Полиција из Кнића ухапсила је лопове који су крајем јуна из куће Д. М. у селу Борач украли 23.000 евра док је трајало свадбено весеље!

1625658863_policija.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе/Илустрација

Крађу је према незваничним информацијама у секунди осмислила и организовала младина другарица. Како би обезбедила себи алиби, остала је уз младу и младожењу, а у пљачку је наводно послала свог доброг пријатеља.

Крађу открио младожењин отац!

Случај је откривен кад се младожењин отац са славља вратио кући по новац за трошкове свадбе. Остао је у шоку кад је схватио да су нестале паре, али и све коверте које су младенци добили на поклон. Понадао се да је неко од укућана паре склонио на друго место, али након што је проверио, више није било сумње да су покрадени. Све укупно лопов је однео 23.000 евра!

Д. М. је истог тренутка о крађи обавестио полицију, а инспекторима који су одмах изашли на место крађе одмах је било јасно да је умешан "неко изнутра".

- Истрага је показала да није било обијања. Сав новац се налазио у једној просторији и лопов је тачно знао где јер није било накакве преметачине по другим просторијама - каже извор из истраге.

Полиција узела отиске укућанима

Полиција је узела отиске и обавила разговор са укућанима. Питали су их ко је све улазио у собу и ко је све знао да је у њој новац.

- Тада су сазнали да се управо у тој соби пресвлачила младина другарица и то док су коверте биле на столу. Међутим, укућани су тврдили да су после ње улазили у собу и коверте с новцем склонили са стола на друго место. Такође су рекли да је све време била на весељу, а на питање како се понашала, одговорили су да је била једна од највеселијиих - прича извор из истраге.

Полиција пратила ДВА трага

Полиција је истовремено сазнала и да је један аутомобил виђен у близини куће. У том тренутку имали су два трага која су решили да испрате. Док су узимали изјаву од младине другарице приведен је младић чији је ауто виђен испред куће. Тада је клупко почело да се одмотава.

- Утврђено је да је младина другарица по уласку у собу да се пресвуче приметила где се остављају коверте са новцем и одмах сковала план. Оставила је отворен прозор и послала поруку свом пријатељу уз инструкције. Док је била на венчању, играла и сликала се са младенцима како би себи обезбедила алиби, а он је украо паре. Тек неколико дана касније су се нашли како би поделили новац - додао је извор из истраге.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.