Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

ШТА БИСТЕ ВИ УРАДИЛИ?! "Моја сестра је хтела да УСВОЈИ ДЕТЕ, али морала сам да кажем социјалном раднику ИСТИНУ!"

Жена је на једној социјалној мрежи поставила чудно питање

1595927548_mother-and-daughter-using-laptop-and-notebook-in-bedroom-3975646.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Она је објаснила да њена 36-годишња сестра са својим супругом има двоје деце, а иако се често свађају, баш као и остала браћа и сестре, сматра их дивном децом.

Прочитајте још: ТРИ ГРАЦИЈЕ НА ОБАЛИ ЦРВЕНОГ МОРА: Луксуз с укусом истока, водена магија или рај за одрасле (ФОТО)

Прочитајте још: Открили су ЛАЖНУ личну карту своје дадиље, унајмили ДЕТЕКТИВА, а када су сазнали ИСТИНУ - молили су је за ОПРОШТАЈ

Фото: Пеxелс

Живела је са њима две године. Објашњавала је како је сестра третирала као јефтину радну снагу и то је заиста утицало да однос њих две потпуно захладни. Након што сам се одселила, почела је да се жали како јој треба помоћ око чувања деце и тада је дошла на идеју да жели да усвоји тинејџера од 16 или 17 година, како би у суштини имала бесплатну дадиљу.

- Желим дете око 16 или 17 година, некога ко је већ дуго у систему. Може да дели собу са твојим нећаком или да спава у гаражи. Може и да ми помаже у кућним пословима, кувању и послу, тако да Боб и ја можемо некада да изађемо. Тако ће бити захвални и неће се жалити. А онда када напуне 18 година, могу да узмем друго дете, рекла ми је сестра - пожалила се изненађена жена.

Након месец дана, социјална радница се појавила у њиховој кући, а ја сам одмах рекла из ког разлога јој треба тинекџер у кући:

Моја сестра ме је одмах позвала и кроз сузе рекла да су јој саопштили да је неће узимати у обзир око хранитељства. 

- Питала ми је да ли сам им рекла истину. Одмах је спустила слушалицу и нисмо разговарале од тада. Слала ми је неке СМС поруке, чак и наговарала чланове породице да се окрену против мене. Они мисле да су та деца пси или нешто слично и да би била срећна да имају кров над главом и обављају све послове - тврди жена у објави и додаје да они мисле да су таква деца пси или нешто слично и да ће по сваку цену да обављају било какве послове.

Прочитајте још: Дечак сваке ноћи виђа ЖЕНУ како му долази у собу и поставља ЈЕЗИВ ЗАХТЕВ: Његова бака тражи ПОМОЋ

Њен пост наишао је на различите коментара, а неки од њих сматрају да је урадила праву ствар.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas