· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Otkrili su LAŽNU ličnu kartu svoje dadilje, unajmili DETEKTIVA, a kada su saznali ISTINU - molili su je za OPROŠTAJ

Muškarac je ispričao da su se on i njegova supruga trudili da saznaju istinu o ženi koja brine o njihovo dvoje male dece

1595333348_Depositphotos_207466704_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Jedan zabrinuti otac, oglasio se na jednom forumu, kako bi dobio savet od ljudi, da li je pogrešio što je angažovao privatnog detektiva kako bi proverio dadilju svoje dece.

Pročitajte još: Dečak svake noći viđa ŽENU kako mu dolazi u sobu i postavlja JEZIV ZAHTEV: NJegova baka traži POMOĆ

Ipak, izgleda da je bebisiterka upravo tada saznala šta je učinio i razumljivo nije joj se uopšte dopalo. 

- Imamo dadilju blizu 30 godina, koja dolazi da čuva naše dvoje dece. U proseku ih čuva između 10 i 20 sati nedeljno. Ispričao je, kako joj je nedavno davao novac, ali je ona kupala decu i zamolilla ga da pare ostavi u njenoj torbi i tada je primetio nešto neobično  u njenoj ličnoj karti

Kada sam otvorio novčanik da stavim unutra novac, nisam mogao da ne vidim njenu ličnu kartu u providnom prednjem džepu, a na njoj je bila njena fotografija. NJeno ime bilo je potpuno drugačije od onoga koje nam je dala kada smo je angažovali 
Foto: Pexels

Bila je sjajna, tako da nisam želeo da je otpustim, ali to je značilo da je koristila lažno ime i da je imala lažnu ličnu kartu, pa smo morali videti da vidimo šta želi da sakrije. Ona je neko ko vreme provodi sama sa našom decom.  Nakon razgovora sa suprugom, odlučili su da angažuju privatnog istražitelja, tako da dadilja ne bi mogla ništa da sakrije od njih kada se budu suočili. Detektiv je otkrio da lažnu ličnu kartu ima kako bi zaobišala birokratsko pravilo o životu studenata za postdiplomsku školu na svom univerzitetu.

Nisu pridavali tome značaja, ali ih je sin čuo i slučajno rekao dadilji, koja nije mogla da poveruje šta su uradili.

- Bila je jako uznemirena i rekla nam je da smo prekršili njena ljudska prava, kao i da njih ne treba da zanima, zbog čega ona ima dve lične karte, a onda je počela da razmišlja i o otkazu. Osećamo se grozno, ali takođe takođe bi se osećali užasno da nismo preduzeli ništo. U svađi smo, iako je ona prema nama i deci bila zaista divna.

Pročitajte još: Prvog dana ŠAPE, onda GLAVU... Priča o ženi koja je RAĐALA ZEČEVE i danas izaziva NEVERICU (VIDEO)

Neki od forumaša su poštovali roditelje zbog zaštite dece - ali drugi su smatrali da je to velika invazija na privatnost.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.