· · Коментари: 0
катастрофа

Монсун у Индији избацио на површину СТОТИНЕ лешева људи преминулих од короне! (ФОТО/ВИДЕО)

Стотине лешева Ковид "зомбија" појављују се дуж реке Ганг, док монсуни прете да ископају још преминулих, који су сахрањени око обале.

1624969821_idija.jpg

Прекривена тела виде се дуж целе древне реке, што је велики подсетник да се крематоријуми и болнице у Индији још увек боре са Ковидом - 19.

Прочитајте још: Стаљинова омиљена посластица: ЧОКОЛАДИЦА која се прави од кравље крви, а деца је обожавају

Лешеви плутају Гангом

Породице на северу и истоку земље сахраниле су тела најмилијих у плитким гробовима око реке. Почетак сезонских монсунских поплава довео је до јаких струја које су се шириле кроз пловни пут дуг 1.550 миља, померајући нека тела закопана на његовим обалама.

На удару пандемије су највише сиромашни, који услед недостатка новца, нису били у стању да прописно сахране вољене.

Индија доживљава једну од најгорих епидемија на свету. Прошлог месеца снимљени су лешеви како се гомилају на обалама пловног пута у северној држави Бихар.

Прочитајте још: Мадам ХЕЛЕНА БЛАВАЦКИ: Необична жена, тајанствених способности, од које је учио и Ајнштајн! (ФОТО)

Пандемија дивља Индијом

Званичници кажу да су тела допловила из Утара и припадају пацијентима из Ковид зона, чије породице можда нису могле да их кремирају или сахране. До тога је дошло када је Индија у једном дану пријавила 370.000 нових инфекција и више од 3.700 нових смртних случајева.

Разорни талас преплавио је здравствени систем у земљи и стручњаци су рекли да су званичне бројке случајева и смртних случајева много мање од стварних бројева.

Званичници у Алахабаду - једном од најсветијих градова хиндуизма, где милиони посећују да би обављали погребне обреде - кажу да је кремирано готово 150 тела која су испливала у последње три недеље. Погребне ломаче ређају се поред реке са гомилом дрва, чекајући да се узму нова тела. Дуж Ганга, сахрањено је до 600 тела током таласа вируса, кажу званичници.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.