· · Коментари: 0
чудно

МОРБИДНО: У селу КРИВИ ВИР поред ШКОЛЕ, чије се последње звоно чуло пре 10 година, налази се несвакидашњи призор (ФОТО)

Криви Вир, село у бољевачкој општини, према предању, настало је због љубави.

1614325990_Krivi-virfejsbukZ.Gligorijevic.JPG
Фото: Зорица Глигоријевић

Мештани кажу да нема села у Србији за које се толико везује љубав али и проклетство потока крви што су се, баш због љубави сливали низ уклету литицу названу Камен љубави.

Прочитајте још: У малој цркви на ИСТОКУ СРБИЈЕ налазе се мошти које су учиниле многа чуда, а подигао је Византијски цар (ФОТО)

Чак је и река Црни Тимок прозвана Неверничка суза јер је, према легенди, супруг своју жену неверницу бацио са литице пред пећину Пећуру из које извире река.

Веома шаљиви, Кривовирци су показали и њихов „фејсбук“. Оригиналан је као и све у овом селу. Фасада једне од некадашњих кућа облепљена је бројним умрлицама.

Прочитајте још: У овом селу је чувена МИР-ЈАМ радила као учитељица, а новинарску каријеру започела је у "Вечерњим новостима"

Фото: Зорица Глигоријевић

Овај кривовирски фејсбук се налази тик уз школу чије се последње звоно чуло пре десет година. На „фејсбуку“ су познаници, пријатељи, рођаци. Онострана друштвена мрежа људи који су заувек напустили Криви Вир.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.