· · Коментари: 2

На овој слици крију се ДВЕ ЖИВОТИЊЕ - коју прву уочите откриће вам који сте ТИП ЛИЧНОСТИ (ФОТО)

Корисници друштвених медија су остављени да се чешу по глави након што је запањујућа слика подељена на Твитеру док људи покушавају, али не успевају, да виде оба створења

1646853623__________________________________________________________________666.png
Фото: Принтскрин/Твитер

На први поглед, чини се да илузија садржи само мноштво линија психоделичног изгледа, aли ако жмурите, већина људи може видети лоса или мачку.

А према кориснику Твитера који га је објавио, Памели Апостоло, које створење можете да видите зависи од вашег мозга.

"У зависности од тога како ваш мозак функционише (лево, десно) видите мачку или лоса у овом обрасцу", написала је она.

Прочитајте још: Шаљива МОЗГАЛИЦА са скривеном детелином са четири листа тестира КОЛИКО СРЕЋЕ ИМАТЕ у животу

„Коју год животињу видите није део слике, већ само оптичка илузија коју ствара ваш сопствени мозак.

"Ако зумирате било коју од карактеристика које видите, илузија нестаје."

Фото: Принтскрин/Твитер

Али то је оставило многе кориснике Твитера у недоумици – неки нису успели да виде ниједну животињу.

Један је написао: "нема облика, нема животиња = мој мозак не ради.. бип."

Други је рекао: "Видим само мачку. Волео бих да неко оцрта лоса."

Трећи је коментарисао: "Нисам ништа видео."

Неки стручњаци верују да су људи лево или десно оријентисани, што значи да је једна страна доминантна.

Они са левим мозгом су склонији аналитичности и методичности у свом размишљању, док су они са десним мозгом више креативни и уметнички.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.