Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"На плажи треба избегавати младиће који немају ситнину, јер су циције": Интересантни САВЕТИ из 1973. године за девојке које оду саме на море - да ли се слажете са њима?

Овако су медији саветовали девојке седамдесетих година прошлог века

1661626407_profimedia-0453154306.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Далеког лета 1973. године, омладина Југославије је паковала кофере за одлазак на море - а тим поводом, у медијима су, за девојке објављени савети у вези младића које треба да избегавају. У данашњем контексту, неки од тих савета звуче урнебесно, а неки су и даље корисни.
Савете Југословенкама пред летовање објавио је Yугопапир, а ово су најзанимљивији савети за малде.

Пре свега, девојке упозоравају да ће већ на путу до мора срести разне младиће, којима не би требало да одају место на којем ће да одседну. Такође, ако се одмах буду везале за неког младића, пропустиће прилику да им се на мору удвара неки згоднији.
постер

- Уколико првих дана не нађете неког згоднијег, ви се увек можете и њему обратити, стога увек дискретно проверите има на посетницу на коферу и запамтите где ће одсести, пише Yугопапир.

Важан савет је да девојке треба да се чувају сувише згодних мушкараца.

- Видевши њега могу вам се шаке ознојити од узбуђења, али гледајте да вам глава остане бистра и понављајте у себи: "Тако се он удвара свим девојкама".

Југословенке треба да се чувају и најгласнијих младића у групи, јер ће можда слушати његове вицеве пет, шест пута. А битан је и тен младића.

-Ако је његова кожа бела јер се није сунчао, имаће више разумевања за вас док будете прелазили од фазе црвенила као рак до бронзане медаље - духовита је опаска. Препланули младићи су или спортисти, или "лажови" и професионални заводници, који иду од летовалишта до летовалишта.

Фото: Пинтерест

Кад стигнете на море, најбољи начин да приђете младићу је да га питате где је плажа или пошта - и надате се да ће вас он отпратити.

На плажи треба избегавати младиће који немају ситнину, јер су циције. Али, не треба запоставити оне који граде замак од песка или играју фудбал, јер се "увече могу ишчаурити у сасвим пристојне".

- Посматрајте тренинг, вратите лопту ако излети са терена, чаробно се смешкајте и чекајте.

Кључни савети односе се на мрак у који одете са младићем.

- Све што вам младићи кажу у мраку, пропустите најпре кроз густо сито, а оно што је остало поверујте.

Четвртина отпада на удварање, затим на море, романтику и помрчину - остало је тачно.

- Избегавајте човека који неће да каже где је одсео, јер се лако може догодити да га тамо чекају жена и мала дечица.

Расипници покушавају све да купе новцем, а у стидљивим момцима се крије златна душа.

- Немојте никоме давати своју кућну адресу, али ако имате утисак да младић мисли на нешто озбиљно, запитајте за његову. Уколико избегне да вам је да продужите даље - закључни је савет.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas