Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најружнија жена на свету завршила у БОЛНИЦИ: "Ово је само још једна препрека коју ћу победити"

Никада неће клонула духом

1673963531_Foto-Printscreen-Instagram-littlelizziev.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - литтлелиззиев
Oglas

Лизи Веласкез је окарактерисана као "најружнија жена на свету". Девојка из Тексаса је активна на друштвеним мрежама где са пратиоцима дели битне тренутке у животу, па је тако окачила фотографију из болнице на свој Инстаграм профил.

 

Лизи има ретки Марфанов синдром и липодистрофију, ретки генетски поремећај који јој даје стар изглед. Утиче на њено лице, тонус мишића, мозак, срце, очи и кости, а такође спречава да добије телесну маснућу. Због тога има свега 28 килограма.

Прочитајте још: Прича о СИЈАМСКИМ БЛИЗНАКИЊАМА: Свака контролише једну страну ТЕЛА - њихова анатомија је још увек мистерија за докторе (ФОТО)

Храбра Лизи се јавила из болнице. Она је на неколико дана изашла из болнице, али се поново вратила. Каже да никада раније није добила толико комплимената и подршке и да се одлично слаже са медицинским сестрама. Када буде у могућности, поделиће информације о свом здрављу, али наглашава да је у најбољим рукама и да јој је пружена нега 24 сата. 

Циљ јој је да остане позитивна и истиче да је ово само још једна препрека на њеном путу коју ће на крају превазићи.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas