Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дали јој титулу НАЈРУЖНИЈЕ ЖЕНЕ на свету, а она је то схватила као благослов (ФОТО)

Погледајте како она изгледа и кроз шта је прошла

1659002330_Untitledzz.png
Фото: Инстаграм Принтскрин/Лиззие Веласqуез
Oglas

Лизи Веласкез (28) из Аустина у Тексасу је са 17 година пронашла видео на Јутјубу у у којем је угледала саму себе и прегршт увредљивих коментара. Окарактерисали су је као "најружнију жену на свету".

Окарактерисали су је као "најружнију жену на свету".Иако је у животу навикла на увреде и осуде на рачун свог изгледа открива да јој је било јако тешко и поражавајуће док је гледала видео. Међутим, изјавила је да је то  ипак видела као "благослов" - „То је највећи благослов који сам могла да добијем“. Каже да је била "скрхана", али сада је то искуство претворила у позитивно. Схватила је да људи само повређују друге због своје туге.

- Било је тако тешко, осврћући се на то време, вероватно сам потиснула много тога јер сам била толико повређена и уништена, али да сам сазнала ко су те особе, вероватно бих их јако загрлила што су ми дали један од највећих  благослова који сам могла да тражим ', рекла је за "Добро јутро Британија".

- Схватила сам да смо сви с разлогом стигли на ову земљу. Срећом, успела сам кренути позитивним путем и претворити своју ужасну ситуацију у нешто много лепше.

Активисткиња има ретки Марфанов синдром и липодистрофију, ретки генетски поремећај који јој даје стар изглед. Утиче на њено лице, тонус мишића, мозак, срце, очи и кости, а такође спречава да добије телесну масноћу - што значи да има само 28 килограма.

Њен говор "Хоw До Yоу Дефине Yоурселф" о позитивном имиџу тела прегледан је више од 54 милиона пута. Снимила је и документарац о свом животу и успеху као мотивационог говорника.

Прочитајте још: ГУДЕЉ истетовирао име свог ВОЗАЧА: Анастасија му дала надимак (ФОТО)

Али признала је да је као тинејџерка у почетку била дубоко повређена видеом.

-Кад сам пронашла тај видео, имала сам 17 година. Била сам  средњошколка и покушавала сам да схватим шта ћу да радим кад дипломирам.

- Мислим да ако би се неко ставио на моје место, без обзира да ли имате слично  стање или не, ако вам кажу да сте одвратни и ружни и да бисте требали да окончате свој живот, одмах бисте знали шта сам осећала у то време.

Луси наводи да не жели да се осврће у прошлост и неће допустити да је тај видео дефинише. Пронашла је начин да све то посматра позитивно. Схватила је да повређени људи повређују друге људе.

- Можда немају алате да се изразе на позитиван начин. Нажалост, повређују друге људе, било да су на мрежи или лично, и тренутно добијају осећај „стигао сам до њих.

Лизи се одлучила на промену, покренула је сопствени јутјуб канал. Она је данас један од највећих мотивационих говорника. Подржава друге да се осећају добро у сопственој кожи.

Водитељи  Шарлот Хавкинс (Цхарлотте Хаwкинс) и Бен Шипард (Бен Схепард) били су импресионирани Лизином невероватном позитивношћу, назвавши је „инспирацијом“. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas