Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УКРАСИ

НАЈСТАРИЈЕ НОВОГОДИШЊЕ ЛАМПИЦЕ: Купљене 1969. године и раде као првог дана! (ФОТО/ВИДЕО)

У Британији се једне лампице пале 53. годину заредом.

1638867197_00toma_milion_06122021_0124.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Вина Шедик је платила само 3 фунте своје лампице током куповине 1969. године. Када је умрла 2019. године, наследио их је њен син Рос Фар-Семенс (42).

Важан део новогодишњих чаролија

Рос се нада да ће их наследити и његова ћерка Роние, која тренутно има осам месеци.

Рекао је: „Буквално је магија што оне још увек могу да буду део свих божићних свечаности. Ово је важна нова година за лампице и моју породицу. Ове године је било много догађаја. Оженио сам се својом невероватном женом Рут, а такође смо добили и новорођенче које сада има осам месеци."

Прочитајте још: НЕВЕРОВАТНО! Човек поставио 30.000 ЛАМПИЦА и мора да притисне 98 ПРЕКИДАЧА да би их укључио (ФОТО/ВИДЕО)

„С обзиром да их је мама купила 1969, заиста је невероватно бити део њиховог континуираног успеха и посебног места у домаћинству помажући нам свима да прославимо Божић са стилом."

Фото: Приватна архива

Светла, која су причвршћена за пластичну јелку из 1970-их, данас су упаљена.

Тренутак сумње

Прошле године је дошло до кратког тренутка забринутости када је лампицама требало неколико секунди да упале.

Али наставник музике Рос из Плимута, Девон, консултовао је електричара да провери да ли су и даље безбедне.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ SWNS

Рекао је: „Никада нисмо морали да мењамо сијалицу, што је добро јер сам изгубио појам где су били резервни делови."

Рос је чак размишљао о томе да плати да се сва ожичења ажурирају.

Додао је: „Али у исто време, ако промените лампице и жице - то више нису иста светла, а ја бих се осећао као да варам 100-годишњи сан."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas