Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУДСКЕ СУДБИНЕ

НАЈТОПЛИЈА животна прича: Дивила се ТАТИНОМ ПОСЛУ, а онда се 12 година касније њен САН ОСТВАРИО (ФОТО)

Свака девојчица диви се своме оцу и његовом послу, посебно ако сањају исте снове.

1615829597_devojcica.png
Фото: InstagramScreenShot/jasmijnvwvd
Oglas

Највећа холандска авио компанија КЛМ у својој посади има двојац, који је освојио свет када је реч о летењу широм земаљске кугле, али пре свега када је реч о оставрењу првих и највећих дечијих снова.

Прочитајте још: Нервира вас када неко МЉАЦКА? Реч је о озбиљном поремећају, а поседовали су га многи ВЕЛИКИ УМОВИ!

Наиме, ако будете имали среће да летите легендарним Боингом 777 ове авио компаније, можда вас баш буду возили Јасмин вон Валвик вон Дорн која дели кабину са, ни мање ни више, својим оцем који је већ годинама пилот највећих путничкиха авиона.

Прочитајте још: РУСКИ кардиолог Михајлович открива тајну дуговечности СРБИМА: Шест вежби за ЗДРАВУ КИЧМУ и у десетој деценији живота

У јануару 2019. године Јасмин се остварио и највећи дечији сан, да лети зајдно са својим оцем, али да дели са њим ручицу за управљање авионом. И то се десило, када су на првом лету заједном пилотирали авионом Боинг 777, где се Јасмин нашла у улози копилота. 

Прочитајте још: Грчење мишића је сигнал упозорења које шаље тело: Ево када треба хитно отићи код лекара

Тада је поделила и емотивну фотографију из 2006. године када је са оцем позирала у кабину Беоинга 767, целих 12 година раније и када је маштала да седи у столици до њега.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas