· · Коментари: 0
генијално

Не можете да заспите од врућине? ТикТокерка открила трик за "хладне јастуке" и сви се питају како се раније тога нису сетили (ВИДЕО)

Генијалан трик који ће нам помоћи да пребродимо вреле летње ноћи.

1625569396_600.png
ФОТО: Принтскрин/ ТикТок/ sambatterson5

Уколико се мучите да заспите у току врелих летњих ноћи, тиктокерка Сем Батерсон има решење за вас и заиста, како се раније нисмо сетили овог једноставног трика.

Расхладите се помоћу термофора

- Термофор напуните допола хладном водом, а онда га ставите у замрзивач. Ја га држим тамо цео дан - рекла је у видеу који је постао вирални хит.

Прочитајте још: "Претворила си се од моје бабе, у моју девојку!": Својим транформацијама је оставила све у чуду! (ВИДЕО)

@sambatterson5

Summer hack !! Especially for us in the UK 🤣 #heatwaveuk #heatwavehacks #summer #foryou #foryoupage #fyp #hackstiktok #hacksoftiktok #lifehack #heat

♬ original sound - Sam Batterson

Сат времена пре спавања Сем узме термофор и стави га на душек, па га прекрије покривачем. Када иде на спавање, премести га са душека у јастучницу како би целу ноћ спавала у расхлађеном и пријатном кревету. Корисници ТикТока одушевљени су њеним триком и тврде да ће га сасвим сигурно испробати током врућих летњих вечери - преноси Тхе Сун.

- Како се овога никад нисам сетила? Хладни јастуци! Узбуђена сам - један је од коментара.

Поведите рачуна о ове три ствари

Сем је ипак у коментарима упозорила кориснике да припазе на три ствари.

Прочитајте још: Камелеони из чарапа преживели, ШВЕРЦЕРИ ухапшени, а епилог драме је невероватан

- Молим вас, немојте ово радити пречесто јер лед може да уништи чеп термофора. Напуните 2/3 термофора водом, не до краја. Будите опрезни да лед не дође у директни контакт с кожом - поручила је тиктокерка.

Сем је на ТикТоку позната као неко ко углавном дели савете за шминкање, а неки од њених снимака можете последати испод.

@sambatterson5

Cut crease tutorial 💛💜 ##fyp ##makeuptutorial ##makeup ##plouise_makeup_academy ##madebymitchell ##foryoupage ##foryou ##eyeshadowlook

♬ motive x promiscuous - elfixsounds
@sambatterson5

💙💚💛 - love this look x ##fypシ ##makeuptransition

♬ Łøvė - Lilly
@sambatterson5

lockdown got me bored but can we appreciate my makeup angels 🤪😚xx ##fyp ##makeup ##tongueout ##foryoupage ##makeupcheck ##foryou ##viral ##boredomtookover

♬ Tag me if you make one hoes - christopher

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.