· · Коментари: 0

НЕЋЕТЕ ВЕРОВАТИ СВОЈИМ ОЧИМА! Овај момак је двојник Бреда Пита, а ево због чега нема девојку (ФОТО)

Није лако бити двојник Бреда Пита.

1642960661____________________52454.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/nichocomar

Нејтан Мидс је особа у коју су погледи константно уперени - изгледа као Бред Пит. Не зато што је добар фрајер, већ зато што личи на холивудског заводника.

Овај 35-годишњак доспео је на светске насловне стране прошле године, када је открио да је био приморан да уклони своје налоге на друштвеним мрежама јер су га уходиле жене које су биле опседнуте Бредом Питом. Нејтан Мидс истиче да га непознати људи често заустављају и да не могу да поверују када схвате да он заправо није холивудска звезда.

Упркос томе што је овај самохрани тата уклонио своје профиле на мрежама, он и даље има стотине жена које му шаљу поруке, надајући се састанку са њим, па чак и удаји. Изгледа да сличност земљорадника са Бредом Питом није једина ствар која стоји на његовом путу љубави.

Прочитајте још: Није се окупао 67 година: Доктори су посетили "НАЈПРЉАВИЈЕГ" ЧОВЕКА на свету и осталу У ЧУДУ (ФОТО/ВИДЕО)

Откако је поново почео да излази, Нејтан тврди да је неколико жена са којима је излазио љубоморно на време које он проводи са својим ћеркама.

"У почетку им је добро да проведем викенд са њима, али онда то полако почиње да постаје проблем. Нисам од оних који "шарају" около и заиста не волим авантуре за једну ноћ. Имам две ћерке и научен сам да поштујем жене. Када нека од жена са којом сам излазио, пожели да проведемо више времена заједно, на пример, да отпутујемо, кажем им да не могу", истиче овај "клон" Бреда Пита.

"Током недеље могу да се виђам са девојком, али викенд је за моје ћерке. Једноставно није фер наставити са неким ако не могу да му дам оно што жели. Растао сам се од њихове маме пре три и по године, тако да је то једини пут да сам с њима. Сваке суботе се будим да одем по њих и вратим их у недељу увече. Морам то да искористим јер ће доћи време када ће желети да се друже са својим пријатељима и неће имати времена за свог тату", истиче Нејтан.

Осим тога, Нејтан је прошле године рекао да не жели да се скраси јер су му ћерке приоритет.

"Не тражим љубав и не желим да се смирим јер су моје ћерке мој свет. Не треба ми Анђелина", рекао је овај 35-годишњак.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.