Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

Није се окупао 67 година: Доктори су посетили "НАЈПРЉАВИЈЕГ" ЧОВЕКА на свету и осталу У ЧУДУ (ФОТО/ВИДЕО)

Човек од 87 година који се није опрао 67 година и преживљава једући цркотине по путу, збунио је научнике који потврђују да је доброг здравља.

1642668432_0632159619.jpg
Фото: Принтскрин/ЦЕН
Oglas

Амоу Џаџи тврди да се није купао деценијама јер је веровао да ће му то донети лошу срећу и на крају га убити. Каже се да  његова исхрана састоји углавном од цркотина које нађе на путу, а пије воду директно из локви на улици.

Дејли стар каже да је његов необичан животни избор отежао склапање пријатељстава или проналажење девојке. А једна од његових омиљених активности је „пушење луле напуњене животињским ђубривом“. Али он је импресионирао истраживаче који кажу да је савршено здрав.

Сељани у Ирану су били толико импресионирани његовом посвећеношћу његовом неконвенционалном начину живота да су му изградили малу колибу као алтернативу његовој уобичајеној рупи у земљи.

Лекари који су посетили колибу у селу Дејгах у Ирану извршили су неколико тестова и рекли да је упркос свом начину живота, Џаџи изненађујуће здрав и да нема озбиљних болести или бактерија.

Прочитајте још: Луј Пастер је својим открићима ЗАДУЖИО СВЕТ: Изумео вакцине, а никад није желео НИ СА КИМ ДА СЕ РУКУЈЕ

Стручњаци су били заинтересовани да открију различите врсте животних облика, укључујући паразите, који су се могли наћи на његовом телу, али су успели да потврде да он нема никакве болести или паразите упркос недостатку хигијене. Професор др Гхоламреза Молави извршио је тестове и сумња да је Џаџи остао здрав због развоја изузетно снажног имунолошког система.

Чак и са својом склоношћу ка сировој храни коју нађе поред пута и ​​одбијањем да стерилише воду коју пије, Џаџи није патио од болести, што је научнике изненадило.

Овај 87-годишњак је такође био у току са актуелним догађајима и разговарао је о догађајима попут Руске револуције и Француске револуције са онима који су га посетили.

Новостечена слава пензионера бескућника отежала му је живот, каже, јер иако га комшије поштују, људи се повремено појављују да му се ругају и бацају камење. Лекари су га тестирали на све, од разних облика хепатитиса и сиде до паразита, и све што су открили била је инфекција трихинелозе без симптома.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas