Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШАЛА

Нема кафана? Провод на аеродрому је постао ВИРАЛАН (ФОТО)

Само сам се шалио! То је све што је рекао Пол када су његову идеју људи схватили озбиљно и почели да га опонашју.

1606307092_pol.PNG
Фото: Facebook/ screenshot Paul Strain
Oglas

Пол је велики шаљивџија, а сада то зна и цео Белфаст! Он није могао да поднесе одвојеност од пријатеља, па је смислио план.

Прочитајте још: Чувена ИНФЛУЕНСЕРКА тврди: Ових 5 ПРАВИЛА НИСКЕ девојке не смеју да ПРЕКРШЕ

Судећи по његовој објави на "Фејсбуку", резервисао је јефтин лет са међународног аеродрома у Белфасту, како би се могао састати са момцима на пићу:

Генијално је предложио људима да купе најјефтинију карту и оду у аеродромски кафе.

- Када су пабови затворени и једино место на којем вас могу услужити је аеродром, ви и ваши пријатељи резервишите лет од 9,99 фунти (на који се нећете укрцати) како бисте могли да се састанете - написао је Пол.

Прочитајте још: Отворите широм врата: КОЖА се враћа и то у облику ОЗНА мантила!

Стрејн је означио и локацију аеродрома, тврдећи да су га пратила двојица пријатеља - Мајкл Хејден и Нејтан Сандерс.

Многи су трио прогласили "легендарним", а онда је Пол обелоданио да је објава - лажна. За локалне медије је изјавио: "Стотине људи ме је питало да ли то легално, и желео сам да пукнем од смеха. Али, не, то је била само апсолутна сатира и мислим да смо тиме успели да "пређемо" пола Северне Ирске.

Прочитајте још: "Доктори су ме убеђивали да је све у реду, а биопсија је показала нешто застрашујуће"... Позната инфлуенсерка проживљава драму (ВИДЕО)

Ако погледате мој "Фејсбук", све је у томе да се нашалите и да живот не схватате преозбиљно. Дакле, овим постом хтели смо да додамо мало забаве - нисмо мислили да ће одговор бити такав".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas