Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРАНСФОРМАЦИЈА

Обожава хорор филмове, а потрошио је више од 120 000 динара како би изгледао као вампир (ФОТО)

У будућности планира да среди уши да изгледају као вилењачке, али и да настави са тетовирањем тела.

1614700430_pjimage--2-.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / јасонлуиз9
Oglas

Многи су у својој младости били очарани мистичним бићима, попут вампира и вукодлака, и хтели да изгледају попут њих, али један велики обожаватељ хорора одлучио је да свој сан претвори у стварност и због тога је потрошио више од 120 000 динара како би изгледао попут вампира, како пише Унилад.

Прочитајте још: Ова девојка је урадила нешто НЕВЕРОВАТНО: Стала је на ролшуе и одушевила све овим потезом (ВИДЕО)

Џејсон Луиз да Силва (25), из бразилског Минас Гераиса, од младости жели да промени свој изглед. Као обожаватељ ТВ емисија надахнутих демонима одлучио је да ликове употреби као инспирацију и када је напунио 18 година започео је своју трансформацију тетовирањем очних јабучица у црно.

Следећих година имао је поступак раздвајања језика и уградњу порцеланских уметака како би имао очњаке. Недавно је тетовирао цао језик у црно, што је био поступак који је трајао један сат, а Џејсон га је описао као најболнији од свих својих модификација.

Прочитајте још: Ћерке учи да НЕВИНОСТ не постоји: Ево због чега је ова мајка постала хит на друштвеним мрежама (ВИДЕО)

- Одувек сам био страствен према модификацијама. Моја омиљена промена су моје очи. Сваки дан се погледам у огледало и не могу да верујем да сам постигао такав напредак. Доноси ми срећу знајући да сам успео да направим ову промену и изгледам онако како сам одувек желео да изгледам - испричао је Џејсон.

Будући да је и сам стручњак за модификације тела, Џејсон је успео да смањи трошкове својих поступака ангажујући неке своје пријатеље да обаве тај посао. Његова необична појава често привлачи погледе и коментаре странаца, али Џејсон је навикао на збуњени поглед и више га не брине оно шта људи мисле.

Прочитајте још: Будите креативни и маштовити: Направите од старе одеће нове модне комаде - идеја је прегршт (ВИДЕО)

- Кад сам био млађи, звали су ме демоном и чудаком. Једноставно се не замарам људима који ми не додају позитивност и срећу у живот. Срећом, мама и брат ме подржавају и прате ме кроз сваку промену - рекао је.

Иако је већ драматично променио изглед, Џејсон још не планира да заустави своју трансформацију. У будућности планира да среди уши да изгледају као вилењачке, али и да настави с тетовирањем тела.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas